Sorki, nie zajarzyłem![]()
Sorki, nie zajarzyłem![]()
mialem ten sam problem ale juz nie mam zaje zaraz wgrywam softa
![]()
Witam mam problem, otoz usunalem plik "vendor"
ale wyskakuje mi blad jak na screenie:
programy ktore mam zainstalowane
7290M_PBr4.1.0_rel556_PL1.8.0.154_A4.1.0.377_Hutch ison_HK.exe
430_b025_multilanguage_nomediamanager.exe
7100v_PL
z góry dzikei za pomoc
wgralem nowe oprogramowanie zgodnie z w|w instrukcja mam teraz PBr4.2.1_rel138-PL 2.3.0.72-A4.2.1.90 Orange-Poland.exe,wszystko dziala w idealnym stanie z wyjatkiem Mapy
prosze o porade tel. nima simloka JJ warszawa
CzescNapisał prezesbb
A skad wziales OS Orange-Poland .exe ?
Znalazlem z Ery na ich stronie, ale na orange.pl nic nie ma.
Dzieki
Tomek
[ Dodano: 2008-09-03, 11:43 ]
Znalazlem![]()
BlackBerry 8800 OS 4.2.1.101
ktos pamieta sciezke w jakiej domyslnie Loader trzyma plik backupu urzadzenia przed upgradem OS ? bo pamietam ze pokazal mi informacje o tym ze jakichs danych nie dalo sie 'restore' i ze moge to sobie zrobic pozniej... a ja nie zapamietalem ani lokalizacji ani rozszerzenia i teraz nie moge tego namierzyc.. a widze ze nie wszystkie maile mi odzyskal.. no i z tego co widze to bede musial zrobic jeszcze raz EA.. ale za to pieknie chodzi z zestawem Nokia CK-15W i oprocz tego ze z pozycji zestawu dostepna jest ksiazka adresowa to jeszcze mozna z niej wybierac glosowo(chociaz mnie i BlackBerry ciezko dojsc do porozumienia o jakie nazwisko mi chodzi :/ )
[ Dodano: 2008-09-07, 21:19 ]
ok. znalazlem ten plik. zobaczymy czy da rade go przywrocic.. ale na liscie widzialem ze nie robi backupy ITP
tak jak juz wcześniej pisałem nie mogę wgrac oprogramowania do blackberry na komputer wyskakuje mi taki error
![]()
na innym kompie sprawdzałem i działa ale lipa ciągle chodzic do kogośjeśli chce się coś zrobic z telefonem.
wie ktoś co może byc przyczyną i jak ją rozwiązac?
edit: widzę ze nie pokazuje zdjęcia więc daje link [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
Zrobiłem upgrade softu na z 4.2 na 4.5.0.37 na moim 8310 i nie mam polskiego języka.
Czy ktoś może wie jak to naprawić? Nie mam oczywiście możliwości zmiany języka w ustawieniach...
Z góry dzięki...
BB 8310
chciałam podziękować za to forum, bo dzięki waszym instrukcjom właśnie wgrałam nowy soft :] nadmienić jeszcze pragnę, że moja jeżynka nie namyślała się długo po wszystkim, tzn. jak ją włączyłam od razu wszystko śmigało, nie czakała 10 czy 15 min :] mam nadzieję, że to zdrowy objaw heh