A jak mam to sprawdzić?Telefon cały czas jest podłączony pod usb więc wydaje mi się że tak,nie mam nawet gdzie tego sprawdzić.
A jak mam to sprawdzić?Telefon cały czas jest podłączony pod usb więc wydaje mi się że tak,nie mam nawet gdzie tego sprawdzić.
Ostatnio edytowane przez copacabana1 ; 06-12-11 o 22:26
No jest włożona oczywiście,gdy ją wyciagnę to nic się nie pokazuje,chyba ze ją podłacze do kompa prze USB to jest tylko przekreślona bateria,bez paska ładowania.
w/g mnie to albo bateria jest nie naładowana albo uszkodzona
A mi się wydaje że ja nie mam żadnego oprogramowania w telefonie,czy jest taka możliwość?Jeżeli tak to jak wgrać oprogramowanie na czystego BB tak jak robi się upgrade czy jest jakis inny sposób?Dodam że przy wgrywaniu aktualizacji wystepuje komunikat"Ponowne połączenie z JVM" po czym wyskakuje "nie można połączyć się z urządzeniem podczas wieloetapowej operacji ładowania"
Ostatnio edytowane przez copacabana1 ; 07-12-11 o 03:40
zaraz po pierwszym włączeniu nowego telefonu usunęłam niechcący wszystkie języki poza angielskim. starałam się zrobić wszystko zgodnie z instrukcją na początku FAQ. "klikając" aplikację w desktopie mam cały czas komunikat -podczas połączenia z urządzeniem wystąpił błąd-
BlackBerry Torch 9800 @ 6.0.0.723
BlackBerry Pearl 9105 @ 6.0.0.723
półżywy BlackBerry 9000 @ 5.0.0.1079 (JSL v7.0) z BIS PLAY
PalmOne Treo 650
Wysyłkowa naprawa BB - software i drobny hardware.
Było: 7230, 7290, 8100, 8110, 8300, 8310, 8520, 8800, 8820, 9000, 9500, niektóre po kilka razy
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
Nie pomagam na PW!
udalo sie jednak, odinstalowalam i na nowo sciagnelam oba programy bo nie zapisaly sie w calosci
BB 9105 odżył!!!trzeba było jednak wymienić baterię tak jak pisaliście.Potem postąpiłem tak jak napisał lukas w temacie "Jak przeinstalować system gdy komputer nie widzi urządzenia" z tym że gdy pojawił się komunikat "ponowne łączenie z JVM" musiałem włożyć baterię,potem już wszystko poszło jak trzeba.Dodam że musiałem to zrobic na DM 5,gdyż w DM 6 nie ma możliwości znalezienia telefonu przez USB-PIN.Dziękuje za pomoc
Ostatnio edytowane przez copacabana1 ; 08-12-11 o 17:40