Witam serdecznie,
czy możecie mi pomóc - nie zapisałam sms'a i okazuje się że musiałam mieć ustawione usuwanie starych wiadomości, bo bez mojego usunięcia sms został skasowany - nie wiem czy mogę tego sms's odzyskać i jak - proszę o pomoc
Witam serdecznie,
czy możecie mi pomóc - nie zapisałam sms'a i okazuje się że musiałam mieć ustawione usuwanie starych wiadomości, bo bez mojego usunięcia sms został skasowany - nie wiem czy mogę tego sms's odzyskać i jak - proszę o pomoc
Wątpie czy uda się odzyskać tego sms'a, ale możesz zapobiec takiemu samoczynnemu usuwaniu sms'ów. Wchodzisz w opcje a następnie w czynnościach masz "zachowaj wiadomości" i tam ustawiasz na "zawsze"tyle ja mogę poradzić
![]()
na przyszłość już będę wiedziała, ale chodzi o tego jednego sms'a ...![]()
tak to był odebrany
Trudno, jesli byl dosc dlugo i czas przechowywania sie skonczyl to odszedl w zapomnienie. Popros nadawce o przeslanie jeszcze raz jezeli masz tak mozliwosc, innej opcji nie ma. No chyba ze bylo to cos z netu typu zyczenia, lancuszek to zawsze mozna poszukac.
BlackBerry 8310 Curve AT&T USA
No Lock + 4GB SDHC
Najpierw SZUKAJ
dopiero pozniej pytaj !
TEORETYCZNIE - możesz. Ale nie rób sobie nadziei, bo napisałem wyraźnie, że tylko teoretycznie. Potrzebna Ci aplikacja do synchronizacji danych (nie mówię oczywiście o DM!) - jeśli masz PC to Ci nie pomogę - dla Maka można by to spróbować zrobić w The Missing Sync for Mac - jest taka opcja zczytywania dzienników połączeń i wiadomości. Powinien odzyskać tego SMSa mimo, że w słuchawce go wykasowałaś. Mogę to dla Ciebie sprawdzić empirycznie, ale dopiero wieczorem.
W Nokii było prościej - podłączało się Nokię do Oxygen Phone Managera i ładował wszystko co znalazł - przerażające - wyskakiwały elegancko wszystkie pousuwane wiadomości i wykasowane historie połączeń![]()
9900 - 7.1.0.205
PB32 - 2.0.0.3778
PB16 - 1.0.7.3312
9780 - 6.0.0.448
8520 - 5.0.0.1036
8820 - 4.5.0.187
9800, 8310 -> sprzedane
BIS T-Mobile
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] - [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
Również, jeśli kiedykolwiek aktualizowałaś soft, albo przeprowadzałaś inna operację, która wymuszała backup - powinien być w nim zawarty.
Można też chyba spróbować porozumieć się ze swoim operatorem - oni mają wszystko w bazie. Może pomogą? Chyba ,że to Era to nie warto nawet próbować![]()
COME ON YOU SPURS!!!