ZAJEBIOZA!!! Super temat!!!
17. Jakie są korzyści z posiadania UMA?
Po wycofaniu z oferty Orange usługi Unifon - żadne.
UMA w Orange dalej działa - ja cały czas korzystam![]()
Nie chodzi o to ze nie dziala tylko ze juz nie mozna aktywowac tej uslugi. Jesli wykupiles ja juz jakis czas temu to nadal mozesz z niej korzystac, ale jesli chcialbys ja aktywowac teraz to moga byc z tym problemy. Na stronie Orange nadal jest cennik, instrukcja jak wlaczyc/wylaczyc etc.
BlackBerry 9900 Bold - OS v7.1.0.205 (BIS Orange)
BlackBerry 9700 Bold - OS v6.0.0.723 (BIS Orange)
BlackBerry 7290 - OS v4.1.0.377 (BIS T-Mobile)
BlackBerry 8100 Pearl - OS v4.5.0.188
BlackBerry od 2004
Witam,
wszystko ladnie mi dzialalo BB laczyl sie z DM bezproblemowo az do wczoraj laczy sie wszystko jest polaczony ale w DM nic nie moge zrobic jest tak jakby caly na szarym tle i nei da sie nic klknac:| wie ktos moze o co chodzi ??
Inne pytanie mam odnosnie GPS w BB 8900 jesli mam na karte telefon dokladnie w play co moge zrobic zeby mi dzialal jak wlaczyc hm?
z gory dzieki za pomoc
pozdrawiam
To jest pytanie raczej poświęcone DMowi i powinieneś tam szukać - na mój gust reinstalacja DM by nie zaszkodziła.
No nie przesadzasz aby?? Po pierwsze - dwa różne pytania w jednym wątku dotyczące dwóch różnych rzeczy i to w dodatku oba nie na swoim miejscu. Jeśli chodzi o GPS, to na forum jest masa wątków o tym jak włączyć/wyłączyć GPS, jakich aplikacji używać i skąd je pobrać.
Nawet nie pofatygowałeś się napisać, o co Ci chodzi z tym GPSem - jak włączyć? Wejdź w Opcje, to sobie włączysz.
9900 - 7.0.0.585
PB32 - 2.0.0.3778
PB16 - 1.0.7.3312
9780 - 6.0.0.448
8520 - 5.0.0.1036
8820 - 4.5.0.187
9800, 8310 -> sprzedane
BIS T-Mobile
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] - [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
A moje pytanie co do 8900 "grzmi" jakie jest wejście do słuchawek? Normalne czy minimini?![]()
BlackBerry moja MAŁA wielka miłość
Normalne mini jack 3,5mm.