Untitled 1

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21
  1. #11
    Zaawansowany
    Ostrzeżenia
    0
    Dołączył
    26-08-14
    Skąd
    Żory
    Posty
    141
    Płeć
    Mężczyzna
    PIN
    2C0315F8
    Model BlackBerry
    CLASSIC
    BIS/BES
    brak
    BlackBerry OS
    brak

    Domyślnie

    Nie,nie szukałem na crackberry. Jak narazie poziom wolnego ramu utrzymuje się w granicach 900 MB i oznaczony jako średnia wydajność . Zagladne do centrum zasilania i zobaczę jaka jest wartość wolnej pamieci,kiedy wyskoczy komunikat o niskim poziomie. Rozumiem,ze tylko mi wyskakuje taki monit o niskim poziomie pamieci? Nigdy Wam tak się nie przytrafilo?

  2. #12
    Zaawansowany Awatar gregorz
    Ostrzeżenia
    0
    Dołączył
    27-10-12
    Posty
    259
    Płeć
    Mężczyzna
    Model BlackBerry
    9320, 9900, Q20,,Z10
    BIS/BES
    Inne
    BlackBerry OS
    X.X.X.XXXX

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez piotrekd1 Zobacz posta
    Witam..powiedzcie mi proszę, Wasze key1 też są takie zmulone? Wersja black 4 ramu przecież to chodzi jak telefon sprzed kilku lat. Miałem wcześniej xiaomi redmi Note 4 z podobnymi parametrami ,xiaomi przy blackberry to demon predkosci...zupelnie jak telefon z innej ligi. Notorycznie pojawiający się komunikat o niskim poziomie pamieci....zero jakiejś automatycznej kontroli nad ramem? No mam czasami ochotę przyp.....tym o podłogę. Żenada
    Dużo ludzi na CB narzeka na brak optymalizacji pamięci RAM w produktach TCL.


    Sent from my Q10 using Tapatalk

  3. #13
    Początkujący
    Ostrzeżenia
    0
    Dołączył
    21-08-11
    Wiek
    50
    Posty
    83
    Płeć
    Mężczyzna
    PIN
    solmark
    Model BlackBerry
    Keyone
    BIS/BES
    BRAK
    BlackBerry OS
    Android

    Domyślnie

    Mi nie zdarzyło się nigdy ale używam dopiero od stycznia. Nie zdarzyły mi się żadne lagi nigdy.

  4. #14
    Moderator Awatar aastelix
    Ostrzeżenia
    0
    Dołączył
    11-06-11
    Skąd
    Podbeskidzie
    Posty
    7,929
    Płeć
    Mężczyzna
    PIN
    D8D5C403
    Model BlackBerry
    iPhone 8 Plus
    BIS/BES
    T-Mobile
    BlackBerry OS
    10.3.3.3217

    Domyślnie

    W zasadzie to miałem obie K jedynki i również nie miałem takich problemów. Jak jednak na CB czytałem, że taki problem rzeczywiście istnieje.



  5. #15
    Zaawansowany Awatar wiejas
    Ostrzeżenia
    0
    Dołączył
    14-02-12
    Skąd
    Pawłowice
    Wiek
    56
    Posty
    918
    Płeć
    Mężczyzna
    PIN
    2AF9FA0B
    Model BlackBerry
    Q10 Q20 PSE
    BIS/BES
    brak
    BlackBerry OS
    10.3.3.2205

    Domyślnie

    Przecież to chinol. Masz kupić nowego a nie starego trzymać. Android tak ma.

  6. #16
    z BB od 2010 Awatar Arczibald
    Ostrzeżenia
    0
    Dołączył
    02-03-15
    Skąd
    Silesia/Mikołów
    Posty
    976
    Płeć
    Mężczyzna
    PIN
    2C4CBE93
    Model BlackBerry
    Passport K1 BBPriv
    BIS/BES
    kiedyś
    BlackBerry OS
    10.3.3.2031

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez piotrekd1 Zobacz posta
    Nigdy Wam tak się nie przytrafilo?
    Przytrafia się co jakiś czas, potwierdzam.
    Nie potrafię tego zoptymalizować, cholerny andrut
    A Priv chodzi
    "Staraj się być mądrzejszym od innych, ale nie mów im tego"

  7. #17
    Początkujący
    Ostrzeżenia
    0
    Dołączył
    21-08-11
    Wiek
    50
    Posty
    83
    Płeć
    Mężczyzna
    PIN
    solmark
    Model BlackBerry
    Keyone
    BIS/BES
    BRAK
    BlackBerry OS
    Android

    Domyślnie

    Na żadnym androidzie nie miałem takiego komunikatu, na K1 również. Co Wy robicie z tymi telefonami?

  8. #18
    Zaawansowany
    Ostrzeżenia
    0
    Dołączył
    26-09-16
    Skąd
    Katowice
    Posty
    428
    Płeć
    Mężczyzna
    Model BlackBerry
    Motion (BBD100-1)
    BIS/BES
    T-Mobile
    BlackBerry OS
    X.X.X.XXXX

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez Arczibald Zobacz posta
    Przytrafia się co jakiś czas, potwierdzam.
    Nie potrafię tego zoptymalizować, cholerny andrut
    A Priv chodzi
    Możesz powiedzieć jak działa Ci na dzień dzisiejszy PRIV? Jak z użytkowaniem?

  9. #19
    Początkujący Awatar Meszuge
    Ostrzeżenia
    0
    Dołączył
    03-11-13
    Skąd
    Opole
    Posty
    93
    Płeć
    Mężczyzna
    Model BlackBerry
    KeyOne, Passport
    BIS/BES
    BRAK
    BlackBerry OS
    10.3.3.3216

    Domyślnie

    A'propos Priv-a... Jak Wam się tak nie podoba BB z Androidem, to zamienię Passport (czarny, w idealnym stanie, bez śladów użytkowania) na Priv.
    Pozdrowienia - Meszuge

  10. #20
    z BB od 2010 Awatar Arczibald
    Ostrzeżenia
    0
    Dołączył
    02-03-15
    Skąd
    Silesia/Mikołów
    Posty
    976
    Płeć
    Mężczyzna
    PIN
    2C4CBE93
    Model BlackBerry
    Passport K1 BBPriv
    BIS/BES
    kiedyś
    BlackBerry OS
    10.3.3.2031

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez kanon7 Zobacz posta
    Możesz powiedzieć jak działa Ci na dzień dzisiejszy PRIV? Jak z użytkowaniem?
    Jak na fon z andkiem na pokładzie to powiem szczerze, że jest super.
    Nie oczekuję by był demonem prędkości ale to co pokazuje mnie wystarcza.
    Fajne są te gesty wprost z wyświetlacza - trzy różne apki można sobie wybrać.
    Bateria trzyma półtora dnia
    "Staraj się być mądrzejszym od innych, ale nie mów im tego"

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Podobne wątki

  1. Ulepszony KeyOne -
    Przez sokolp w dziale BlackBerry Key1
    Odpowiedzi: 15
    Ostatni post / autor: 09-01-19, 22:19
  2. Blackberry Keyone
    Przez sarm w dziale BlackBerry Key1
    Odpowiedzi: 413
    Ostatni post / autor: 02-12-18, 09:14
  3. Keyone w Play
    Przez Wolvie w dziale BlackBerry Key1
    Odpowiedzi: 29
    Ostatni post / autor: 17-05-18, 09:58

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •