czy w którymś z OS jest język polski ?
czy w którymś z OS jest język polski ?
Wideo instrukcje dla wszystkich zielonych użytkowników: [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
NIE ODPISUJE NA WIADOMOŚCI PRYWATNE NA FORUM!!!
Kontakt WYŁĄCZNIE mailowy lub Y!Messenger - [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] lub PIN.
PROSZĘ CZYTAĆ DOKŁADNIE - WSZYSTKIE WIADOMOŚCI NA FORUM SĄ IGNOROWANE PRZEZE MNIE I NIE DODAJE DO ZNAJOMYCH!!!
-------------------------------------------------------
9900 - BIS orange, 7.1.0.190
9700 - BIS T-m.pl. 6.0.0.668
Nie sprawdzałem softu w wersji 5.0.x.x, ale w 4.7.x niema
Pomagam w zakupach z USA.
eBay, Amazon, inne sklepy i nie tylko...
A mi sie wydaje, ze watek jest jak najbardziej na miejscu - nie ma jeszcze takiego, nie ma takze pytan o PL w OS 4.7, wiec co w tym zlego? I czy kazdy mialby pisac PW do Youriego z takim pytaniem?
Wydaje mi sie, ze nie bedzie jezyka PL, podobnie jak nie bylo w 8830 - nie ma sensu, bo telefon nie jest przeznaczony dla Europejczykow, a tym bardziej dla nas.
@Youri: raczej 5.0.0.x i 4.7.1.x![]()
Wideo instrukcje dla wszystkich zielonych użytkowników: [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
NIE ODPISUJE NA WIADOMOŚCI PRYWATNE NA FORUM!!!
Kontakt WYŁĄCZNIE mailowy lub Y!Messenger - [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] lub PIN.
PROSZĘ CZYTAĆ DOKŁADNIE - WSZYSTKIE WIADOMOŚCI NA FORUM SĄ IGNOROWANE PRZEZE MNIE I NIE DODAJE DO ZNAJOMYCH!!!
-------------------------------------------------------
9900 - BIS orange, 7.1.0.190
9700 - BIS T-m.pl. 6.0.0.668
Nie, bo moze gdzies to pytanie potem zaginac i ktos kto znajdzie odpowiedz, albo bedzie jej szukal zalozy i tak taki watek. Koniec OT
Ok, a wie ktoś czy istnieje możliwość dogrania polskiego języka metodą przygotowaną przez elmika? Tzn. jest temat poświęcony w dziale 8520 Gemini - dotyczy wgrania języka PL dla OS 50 z końcówką .381 bodajże? Operacja polega na podmianie odpowiednich plików... podobno![]()
BB 9000 - OS 5.0.0.1049 - SOLD!
BB 8800 - OS 4.5.0.174
BB 8520 - OS 5.0.0.681 - SOLD!
BB 9630 - OS 4.7.1.61 - SOLD!
BB 8520 - OS 5.0.0.681 BIS Play Fresh
------------------------------------
HTC Hero - SOLD!/HTC Magic - SOLD!/iPhone 3GS 32 GB iOS 4.2.1 JB - SOLD!/Plam Pre Plus webOS 1.4.5 - SOLD!/Samsung Galaxy S - Android 2.3.5 - MIUI 1.9.3/iPhone 3GS 4.3.5 JB
Przyłączam się do pytania... Jest w którymś OS język polski ??
niema
Pomagam w zakupach z USA.
eBay, Amazon, inne sklepy i nie tylko...
Mam pytanko, Mianowicie jak wgrać softa do blacberry 9630 na zwykłym PC pytam bo nie miałem doczynienia a potrzebuje zrobić to szybko i bez ekscesów, i jak macie jakiś sposób na spolszczenie to bardzo proszę. Pozdrawiam