Wielkie dzięki siewa26!
Bawiłem się w zmianę softu i zapomniałem wykasować vendora... Wszystko zatrzymało się na ekranie
I nie dało się zrobić kompletnie nic.
Dopiero po ruszeniu apploadera z linii cmd Jeżynka odżyła!![]()
Wielkie dzięki siewa26!
Bawiłem się w zmianę softu i zapomniałem wykasować vendora... Wszystko zatrzymało się na ekranie
I nie dało się zrobić kompletnie nic.
Dopiero po ruszeniu apploadera z linii cmd Jeżynka odżyła!![]()
wiec, mimo ze DM nie wykrywało mojej bb8700 podłączyłam ja pod kompa, oczywiscie wczesniej nie załączała sie, swieciła tylko czerwona dioda...
weszłam do modułu ładowania aplikacji w DM i zaktualizowałam swoja bb oczywiscie nie była ona załączona bo sie nie dało.... DM nie wykrywał jej a jednak nowe oprogramowanie sie wgrało, ale niestety po angielsku ale to nie był problem dla mnie bo zaktualizowałam przez DM jezyk polski.. i mowia ze blondynki sa głupie a tu prosze bez zadnego szukania programow i bb smiga jak ta lala nawet net zaczoł działac jak nalezy.... hihihihihi pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez jusis83 ; 28-04-09 o 13:59
(...)
6. po wykryciu urządzenia przez loader, klikaj dalej zaznacz opcje jakie chcesz zainstalować w swojej słuchawce i spokojnie poczekaj az wszystko się wgra.
7. Twoja słuchawka właśnie odżyła
Witam, jestem na 6 etapie. żadne aplikacje mi sie nie wyświetliły do zaznaczenia. co wtedy?
ps musze przyznac ze jestem nowicjuszka;]
A dlaczego nie wybrałaś, którejś ze sprawdzonych trzech metod opisanych i zacytowanych w poście #1 ? Tej metody nikt nie zna poza autorem, spróbuj zagadnąć go na PW choć sądząc po aktywności wątpię czy się odezwie.
Proponowałbym zacząć od nowa gradując metody od pierwszej do trzeciej jeśli pierwsza nie pomoże. Są to metody sprawdzone, autorzy w razie pytań dostępni i aktywni na forum.
Ostatnio edytowane przez marbb ; 02-05-09 o 03:02
BlackBerry 9900 Bold - OS v7.1.0.205 (BIS Orange)
BlackBerry 9700 Bold - OS v6.0.0.723 (BIS Orange)
BlackBerry 7290 - OS v4.1.0.377 (BIS T-Mobile)
BlackBerry 8100 Pearl - OS v4.5.0.188
BlackBerry od 2004
Przeciwnie, próbowałam już tych wszystkich metod:|
BlackBerry 9900 Bold - OS v7.1.0.205 (BIS Orange)
BlackBerry 9700 Bold - OS v6.0.0.723 (BIS Orange)
BlackBerry 7290 - OS v4.1.0.377 (BIS T-Mobile)
BlackBerry 8100 Pearl - OS v4.5.0.188
BlackBerry od 2004
Magdakula - upewniam się tylko: oczywiście masz zainstalowany windows xp (nie vista) i masz DM v.4.6. (4.7 - nie stabilna).
Spróbuj powoli jeszcze raz krok po kroku przeprowadzić metodę instalacji OS.
Spróbuj metody opisanej przez lukasa, a później od aliena125 i od DvC.
Przeczytaj dokładnie jeszcze raz - może faktycznie tak jak mówi marbb - pominęłaś coś, albo źle zrobiłaś.
Wideo instrukcje dla wszystkich zielonych użytkowników: [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
NIE ODPISUJE NA WIADOMOŚCI PRYWATNE NA FORUM!!!
Kontakt WYŁĄCZNIE mailowy lub Y!Messenger - [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] lub PIN.
PROSZĘ CZYTAĆ DOKŁADNIE - WSZYSTKIE WIADOMOŚCI NA FORUM SĄ IGNOROWANE PRZEZE MNIE I NIE DODAJE DO ZNAJOMYCH!!!
-------------------------------------------------------
9900 - BIS orange, 7.1.0.190
9700 - BIS T-m.pl. 6.0.0.668
dziękuję już mi się udało, zainstalowałam 4,6 i poszło.