Mam takie pytanie, przepraszam, jeśli głupie. czy jeśli wgram nowy soft, który jest dla plusa, nie będę miał problemów z jakimiś ustawieniami w sieci Orange?
Mam takie pytanie, przepraszam, jeśli głupie. czy jeśli wgram nowy soft, który jest dla plusa, nie będę miał problemów z jakimiś ustawieniami w sieci Orange?
Nie. Możesz wgrać dowolny soft przeznaczony dla konkretnego urządzenia (czyli dowolny ale dla 8520). Z jakiej sieci został wypuszczony OS nie ma znaczenia.![]()
Wideo instrukcje dla wszystkich zielonych użytkowników: [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
NIE ODPISUJE NA WIADOMOŚCI PRYWATNE NA FORUM!!!
Kontakt WYŁĄCZNIE mailowy lub Y!Messenger - [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] lub PIN.
PROSZĘ CZYTAĆ DOKŁADNIE - WSZYSTKIE WIADOMOŚCI NA FORUM SĄ IGNOROWANE PRZEZE MNIE I NIE DODAJE DO ZNAJOMYCH!!!
-------------------------------------------------------
9900 - BIS orange, 7.1.0.190
9700 - BIS T-m.pl. 6.0.0.668
Witam
Ja mam 4.6.1.272 moge się cos więcej dowiedzieć o tej wersji?(No chyba ze zle odczytalam)
I są jakies aplikacje do tego?
Że można wykonać update do wyższej 4.6.1, albo i lepiej do 5.0, stosując się do instrukcji z naszego FAQ.4.6.1.272
Oj, całe zatrzęsienie, np. tu: [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] ale to nie jest związane z tematem więc proszę nie ciągnąć w tym wątkuI są jakies aplikacje do tego?![]()
4.6.1.320 Oficjalny (Multilanguage) dodany do pierwszego posta.
BlackBerry 9900 Bold - OS v7.1.0.205 (BIS Orange)
BlackBerry 9700 Bold - OS v6.0.0.723 (BIS Orange)
BlackBerry 7290 - OS v4.1.0.377 (BIS T-Mobile)
BlackBerry 8100 Pearl - OS v4.5.0.188
BlackBerry od 2004
Odnosnie ostatniego softu 4.6.1.320 proponuje uwazac bo moja paletka zaczela sie dziwnie zachowywac po jego wgraniu - kompletny brak zasiegy transmisji danych edge , szybciej padajaca bateria oraz slabszy zasieg gsm.Ppo kilku dniach uzywania wrocilem do starszej wersi softu i wszystkie problemy sie skonczyly.
Witam
Jestem nowym uzytkownikiem BB. Mam 8520 od 2 tygodni. Chcialem sie zapytac, na jakiej zasadzie sciagacie nowego OS. Ja przez DM jak robie sprawdz aktualizacje to wyskakuje mi ze mam najnowsza wersje a mam 4.6.1.272. Z tego co widze to ludzie aktualizuja do nowszych wersji, ale skad one sa, skoro oryginalny program od BB ich nie wynajduje. Jestem laikiem wiec jesli sa to glupie pytanie to przeprasza i prosze o wyrozumienie
Ja, jako redaktor bbnews.pl dostaję wersje pudełkowe, wraz z pamiątkowym zestawem kubków i talerzy, żebym się nie nudził podczas aktualizacji i mógł nimi rzucać o ścianę.
Reszta chyba musi pobierać z PIERWSZEGO posta w tym wątku. Ale czasem ciężko go znaleźć...
Do tego wystarczy przeczytać jeden, dokładnie jeden temat w FAQ (1.11) i już nie trzeba zadawać takich pytań.
witam!
nie widzę żadnych informacji na temat wersji 4.6 w tym temacie ani w FAQ dlatego
chciałam się dowiedzieć czy wersja 4.6.1.320 umożliwia przewijanie zdjęć touchpadem ?
to jedyne co bardzo przeszkadza mi blackberry więc zastanawiam się nad zmianą oprogramowania.