Bo kiedyś, sto lat temu kiedy nie było tylu komórek ta strona trzymała poziom, było na niej znacznie mniej, znacznie lepiej opisanych aplikacji... dopiero później zeszła na psy.
Z BlackBerry od 2006: 7230>7290>8700>8800>9000>9650>9810(V1):9100(też V1)
vnbb Tools: [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
Ignorancja może być skorygowana przy pomocy książki. Głupota wymaga strzelby i szpadla.
Sam jesteś pajac!
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] - zbiór aplikacji dla PlayBooka
Ma ktos simsy na blackberry ?? PRosze o pilna odpowiedz
są na forum.
Ja zato szukam nowych wormsów 2008.
Zapodajcie jak ktoś ma.
BB 8800
4.5.0.81 język polski
eee
daj linka bo mam ale tylko stare.
BB 8800
4.5.0.81 język polski
Witam,
może ktos ma/slyszał o aplikacji, która by pozwalała na laczenie sie z paletki (BB8800)ze zdalnymi terminalami/modami - tekstowo via csd, cos jak hyperterminal w windows.
ew. moze ktos wie jak zmusic BB do bycia modemem dla hyperterma?
pozdrawiam,
seba
Co do wormsów to niestety można zapomnieć bo są niekompatybilne z naszymi jeżynkami.
Robiłem wiele konwersji np najnowsze 2008, forts i inne, chodzą ale z taka prędkością ze nie da sie grać.
Simsy natomiast chyba tylko zrobiłem dla 8100 ale teraz już nie pamiętam czemu na szersze ekrany nie zrobiłem :P czy sie nie dało czy mi się nie chciało.
BlackBerry :
8320 Curve - Os: 4.5.0.182
9700 BOLD - Os: 5.0.0.423
7230 - Os: 4.0.1.35 Klasyka
7100x - Os: MFI-08400-007 Egzemplarz testowy
Software & Simlock Engineer
Bardzo chętnie kupie lub przygarnę stare terminale serii 5xxx 6xxx 7xxx, kontakt na pm.
W tematach założonych przeze mnie zawsze czytaj mój pierwszy post w nim zazwyczaj są zawarte odpowiedzi na pytania.
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
Witam poszukuję aplikacji coś w stylu Total Commandera do BB jest może coś w tym stylu??