Jak dla mnie, ekran w porównianiu do 1 jest fan-ta-sty-czny. Zobaczymy co powiem jak mi przejdzie pierwszy zachwyt![]()
Fajny jest paten z tym, że ekran zablokowany nie klika. No, ale dość, więcej w recenzji.
hmm... ciekawe, czy daloby sie same sensory zamontowac w jedynce i zainstalowac os hubryde, zeby normalnie smigalo?? :P
BlackBerry STORM 9530
OS - 5.0.0.419
no na cnn.cn nie madostanie sensorow nie byloby chyba az tak straszne. ale nie jestem pewny, czy by pasowalo. storm 1 ma cztery fizyczne przyciski. w 2 te sensory sa na rogach, wiec pewnie kolidowalyby z tymi czterema przyciskami. jednak, trzeba sie zasadzac na oryginalnego storma 2
ale jeszcze nie czas:P
BlackBerry STORM 9530
OS - 5.0.0.419
Od kilku dni staram się uruchomić MMM'y i BIS w erze. Storma 2 (model 9550) kupiłem na allegro juz ze zdjetym simlockiem. Wgrałem nowy soft 5.0.0.428, dograłem język polski. Wyczyściłem it policy. Od początku nie miałem mmsów więc kombinowałem z service bookiem, w efekcie mam możliwość utworzenia mms'a ale gdy chcę go wysłać wyskakuje komunikat "brak rejestracji usług mms..". W desperacji zamówiłem u operatora (era) usługę blackbery.net. No i jedna wielka lipa. Ponoć 3 konsultantów pracowało nad moją sprawą bez efektu. Ze strony sieci mam wszystko ustawione (bardzo ich dziwił mój nr pin, który składa się wyłącznie z cyfr a powinny tez ponoć byc litery... ale na to nie mam wpływu). W sieci powiedziano mi, że nie widzą mego tel. jako blackberry i że moj tel. nie wysyła do nich żądania (w opcjach tablica rutingu hosta mam pusto i hak z menu daję zarejestruj teraz to ta informacja nie dociera do ery).
W opcje>opcje zaawansowane>opcje zaawansowane prócz numeru PIN mam puste pola.
Jestem juz tak zdesperowany, wkurzony, załamany, że nie pozostaje mi nic innego jak prosić o pomoc
Ostatnio edytowane przez vanilin ; 14-01-10 o 14:16 Powód: błędy ortograficzne