Witam, ja mam z kolei inny problem, juz szukalem i nie znalazlem nikogo z podobnym problemem.
Otoz posiadam telefon juz kilka miesiecy i wszystko jest w porzadku oprocz tego ze kiedys upadl mi na inny przedmiot tak nieszczesliwie, ze wgnieciony zostal przycisk wyciszenia (ten prawy na gorze). Wtedy wlasnie w trakcie rozmowy wyciszenie mikrofonu wlaczalo sie i wylaczalo samoczynnie i losowo.
Juz myslalem, ze telefon bedzie wymagal naprawy ale wyjalem aku na dluzszy czas i o dziwo BB wylaczyl ten przycisk czyli jest on zupelnie nieaktywny (sprawdzilem testem klawiatury).
Wszystko dzialalo bez problemu kilka miesiecy az problem samoczynnego wyciszenia pojawil sie znowu.
W trakcie rozmowy slysze pik i juz widze, ze mikro jest wylaczony, czasem wlacza sie samoczynnie. Jest to bardzo uciazliwe, wyjalem baterie na cala noc i nic nie pomoglo.
Czasem wlacza sie tez samoczynnie Tryb oczekiwania i nie moge wylaczyc go niczym innym niz klawiszem wlaczania/wylaczania telefonu ale to tez wyglada raczej na sprawe losowa.
Sprawdzilem klawiature i ten klawisz wyciszenie nie dziala zupelnie.
Prosze o pomoc w miare mozliwosci bo tel. jest mi koniecznie potrzebny i rozwazam zakup drugiego na Alle...
Pozdrawiam
Krzysiek

Odpowiedź z cytatem