Ściągnąłem, rozpakowałem, wpakowałem na kartę pamięci i przez nowego pocket mac starałem się zainstalować ale z jakiegoś powodu wyskakuje mi "BlackBerry® Desktop Manager failed to validate your BlackBerry® device update." i "Validation failed because a module marked for add (net_rim_platform_resource__he) is not available on local disk". Bardzo proszę*o pomoc.
Pozdrawiam,
J
Z karty na pewno nie pójdzie. Przez Windowsowskiego DM idzie bez problemu, niestety nie mam jak na Macu przetestować.
Nie ma czegoś takiego. Jest DM dla Mac, a to zdecydowanie inna aplikacja. Przede wszystkim - poczytaj o instalacji DM na Maczku, jest to opisane [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ], albo na [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]. Bardzo ważne jest, by poprawnie zainstalować DM dla Apple.
Potem instalacja aplikacji, czy w zasadzie w ogóle zdecydowana większość funkcjonalności PeCetowej świetnie działa na Maku.
Ale to nie wątek na temat DM dla Mac, więc tylko wracając do meritum sprawy powiem, że makowym DMem można spokojnie instalować wszystkie aplikacje, które oczywiście nie są wersjami OTA.
9900 - 7.1.0.205
PB32 - 2.0.0.3778
PB16 - 1.0.7.3312
9780 - 6.0.0.448
8520 - 5.0.0.1036
8820 - 4.5.0.187
9800, 8310 -> sprzedane
BIS T-Mobile
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] - [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
Oczywiście, że wiem że DM na mac to zupełnie inna aplikacja, chociażby dlatego, że musi być*.dmg żeby odpalićTak czy inaczej poszedłem za radą i odinstalowałem wszystko i jeszcze raz zainstalowałem DM bez poprzedniego sync i po dwóch próbach udało się, aplikacja działa. Dzieki wielką za pomoc.
J.
Koniec końców aplikacja bez problemu została zainstalowana ale na terminalu nie dziala, pojawia sie error ....
J.
Ostatnio edytowane przez Gomez ; 25-10-09 o 12:43 Powód: Podwójny post - scalenie
mam v4.6.0.162
tzn, że mam wgrać nowy soft?
Jak sprawdzam w aktualizacjach w DM to wyskakuje, że nie ma żadnych