Dzień dobry, jestem posiadaczem BB7100v od ponad roku i do tej pory nie miałem żadnych zastrzeżeń. Czytając forum udało mi się zrobić wiele rzeczy, za co drogim forumowiczom bardzo dziękujęJest jednak coś co bardzo mnie zastanawia. Ostatnio trafił w moje ręce BB8700v. Wyczyściłem go, zdjąłem ITP, zainstalowałem nowe oprogramowanie i okazało się że telefon "zyskał" kilka nowych funkcji, których wcześniej nie widziałem, min. pokazała się przeglądarka, oraz inny wygląd. Postanowiłem to samo zrobić z BB7100. Niestety bez rezultatu.
Podczas instalacji oprogramowania widzę że niektóre funkcje są na liście ale nie da się ich zainstalować, aktywować. Gdzie lub w czym może być problem? Wydawało mi się że "nowsze funkcje" pojawiły się w 8700 po usunięciu ITP, ale nie ma takiego efektu w 7100.
Pozdrawiam,
Ciepły.

Jest jednak coś co bardzo mnie zastanawia. Ostatnio trafił w moje ręce BB8700v. Wyczyściłem go, zdjąłem ITP, zainstalowałem nowe oprogramowanie i okazało się że telefon "zyskał" kilka nowych funkcji, których wcześniej nie widziałem, min. pokazała się przeglądarka, oraz inny wygląd. Postanowiłem to samo zrobić z BB7100. Niestety bez rezultatu.
Odpowiedź z cytatem