Untitled 1

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27
  1. #21
    Nowy
    Ostrzeżenia
    0
    Dołączył
    13-05-12
    Posty
    7
    Płeć
    Mężczyzna
    Model BlackBerry
    9780
    BIS/BES
    BRAK
    BlackBerry OS
    brak

    Domyślnie

    Bardzo odświeżam, ale może ktoś tak jak ja będzie szukał rozwiązania.
    Nie mogłem ustawić punktu dostępu na Classic w Play do momentu, gdy zamiast bardzo długiej, domyślnej nazwy zmieniłem ją na 2-litery (BB).
    Hasło minimalne - 8 znaków.
    Ruszył i śmiga.

  2. #22
    Zaawansowany
    Ostrzeżenia
    0
    Dołączył
    06-12-13
    Skąd
    Nowy Sącz
    Wiek
    44
    Posty
    409
    Płeć
    Mężczyzna
    Model BlackBerry
    BlackBerry Motion
    BIS/BES
    BIS Orange
    BlackBerry OS
    Android 7.1

    Domyślnie

    Nie mogę się połączyć innym urządzeniem z BB poprzez mobilny punkt dostępu, hasło przyjmuje, pisze że jest zapisana, a potem trwa uwierzytelnianie i tak w koło, po bluetooth tethering działa prawidłowo, a przez punkt aktywny po wi fi nie.

  3. #23
    Zaawansowany Awatar billy_bob_zane
    Ostrzeżenia
    0
    Dołączył
    07-05-15
    Posty
    266
    Płeć
    Mężczyzna
    Model BlackBerry
    z 30
    BIS/BES
    Nie wiem
    BlackBerry OS
    10.3.2.2876

    Domyślnie

    Mam niestety to samo, bluetooth + tethering po usb działa poprawnie. Coś się ostatnio partoli, inaczej nie potrafię tego wytłumaczyć.

  4. #24
    Zaawansowany
    Ostrzeżenia
    0
    Dołączył
    15-01-11
    Skąd
    Mazowieckie
    Wiek
    28
    Posty
    1,574
    Płeć
    Mężczyzna
    Model BlackBerry
    9900, Z30
    BIS/BES
    BIS Orange
    BlackBerry OS
    7.1, 10.3.3

    Domyślnie

    A kombinowaliscie ze zmiana nazwy punktu dostepowego? Niektorym pomagalo, bodajze zmiana na dluzsza nazwe, itp.

    Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk

  5. #25
    Zaawansowany
    Ostrzeżenia
    0
    Dołączył
    06-12-13
    Skąd
    Nowy Sącz
    Wiek
    44
    Posty
    409
    Płeć
    Mężczyzna
    Model BlackBerry
    BlackBerry Motion
    BIS/BES
    BIS Orange
    BlackBerry OS
    Android 7.1

    Domyślnie

    Z dlugiej zmieniałem na krótką i nic to nie daje.

  6. #26
    Nowy
    Ostrzeżenia
    0
    Dołączył
    22-02-19
    Posty
    4
    Płeć
    Mężczyzna
    Model BlackBerry
    Q10
    BIS/BES
    Inne
    BlackBerry OS
    10.3.3.2137

    Domyślnie no nie działa i już

    nowo-sprowadzony telefon

    wydaje mi się, że miał starszą wersję (jakieś 10.3.2.????) i mobilny punkt dostępowy działał i użyłem go jeden raz, skutecznie. ale pewny nie jestem, czy nie użyłem tethering przez mobilny pkt czy tez raczej przez bluetooth.

    coś mnie podkusiło i zaktualizowałem do 10.3.3.2137 i łączność wifi mobilny punkt dostępu nie działa. choć po bluetooth działa OK
    przeczytałem co pisaliście, popróbowałem z krótkimi i długimi nazwami, bez dobrego rezultatu.

    czy ktoś z Was już to rozgryzł? pls, pomóżcie, kupiłem ten telefon jako modem do sieci dla kilku urządzeń, niektóre nie mają BT więc tak jak jest - jest mi bezużyteczny!
    Ostatnio edytowane przez BBQ10 Gdańsk ; 22-02-19 o 15:10 Powód: ortografia i klaryfikacja

  7. #27
    Zaawansowany Awatar wiejas
    Ostrzeżenia
    0
    Dołączył
    14-02-12
    Skąd
    Pawłowice
    Wiek
    56
    Posty
    926
    Płeć
    Mężczyzna
    PIN
    2AF9FA0B
    Model BlackBerry
    Q10 Q20 PSE
    BIS/BES
    brak
    BlackBerry OS
    10.3.3.2205

    Domyślnie

    U mnie na Classicu wszystko ok i stale używam.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Podobne wątki

  1. Brak Opcji Mobilny punkt aktywny
    Przez Mixalis w dziale BlackBerry 9900/9930
    Odpowiedzi: 11
    Ostatni post / autor: 31-05-14, 12:01
  2. Mobilny punkt aktywny - Play
    Przez mk2012 w dziale BlackBerry 9800/9810
    Odpowiedzi: 8
    Ostatni post / autor: 25-03-14, 12:29
  3. mobilny punkt aktywny nie działa...
    Przez wegejazz w dziale BlackBerry Z10
    Odpowiedzi: 24
    Ostatni post / autor: 05-02-14, 16:03
  4. Mobilny punkt aktywny - nie działa
    Przez eupalestrus w dziale BlackBerry Q10
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 17-01-14, 08:21
  5. 9790 T-mobile Mobilny punkt aktywny nie działa
    Przez dkanke w dziale BlackBerry 9700/9780/9790
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 21-02-13, 13:56

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •