Witam, mój Bold przy najwyższych ustawieniach głośności ledwie brzęczy, jak myślicie czy to walnięty głośnik czy coś jeszcze można podregulować, nie uśmiecha mi sie wysyłać do serwisu ale teraz prawie go nie słychać
Witam, mój Bold przy najwyższych ustawieniach głośności ledwie brzęczy, jak myślicie czy to walnięty głośnik czy coś jeszcze można podregulować, nie uśmiecha mi sie wysyłać do serwisu ale teraz prawie go nie słychać
Wyciągałeś baterię?
COME ON YOU SPURS!!!
Baterie wyjmowałem, żadnej poprawy niestety
Zmień se OS na 244. Nie wiem czy to coś da ale warto sprawdzić - 5 minut roboty i nowszy soft.
COME ON YOU SPURS!!!
rafalnycz - jak rzekł Dziadek, spróbuj zaktualizować OS, patrząc na to co masz w profilu, OS na Twoim Boldzie jest dosyć leciwy. Wyczytałem w sieci, że wiele osób zauważyło zależność między głośnością powiadomień a wersją firmwaru.
Jak to nie pomoże, poedytuj Twoje dzwonki (pewnie w formacie mp3) programami w rodzaju MP3Gain czy Audacity - zmień ich głośność.
pzdr.
drugi z tym samym softem gra aż miło, mój tez grał ale od kilku dni jest kiepsko, może głośnik padł, bo inne wytłumaczenie ciężko mi znaleźć
Jeśli nie spróbujesz to się nie dowiesz czy pomoże.
COME ON YOU SPURS!!!
ściąga się soft 266 ze strony podanej w artukule o os na bb forum, zobaczymy jaki będzi efekt
miałem taki przypadek jakiś czas temu, zmiana OS nie pomogła nadal cicho grał po wymianie głośnika jest OK
no niestety zmiana softu nic nie dała, wymienialeś sam głośnik czy w serwisie, ile im to zajęło czasu i ile kosztowało no chyba że zrobili na gwarancji
pzdr