BlackBerry 8310 Curve AT&T USA
No Lock + 4GB SDHC
Najpierw SZUKAJ
dopiero pozniej pytaj !
zgadzam sie .... ale forum tez do czegos sluzy tym bardziej ze z BB zetknalem sie poraz pierwszy jak wielu innych korzystajacych z porad .
soft sie robi .... na 4.5.0 ... jak skoncze podam dokladnie .... jaki efekt .
BlackBerry 8310 Curve AT&T USA
No Lock + 4GB SDHC
Najpierw SZUKAJ
dopiero pozniej pytaj !
doobra luzik nie bedziemy sobie oczu wydrapywac
jak na razie wszystko idzie ladnie teraz backup sie laduje ... zobaczymy po starcie co wyjdzie
sorki za multipost ale zgodnie z obietnica podaje rezultat:
wiec wszystko ok soft nawet ciekawy ... dodalo kilka bajerow ale z aparatem wciaz to samo ... podaje caly czas zebym aplikacje pozamykal i nie pomaga nic nawet metodami z forum.... sprobuje jeszcze pl zapodac
moj nowy soft to 4.5.0.55 (platform 2.7.0.68)
Ostatnio edytowane przez tomalju ; 16-06-09 o 12:33 Powód: Podwójny post - scalenie
Ostatnio edytowane przez fism ; 16-06-09 o 12:37 Powód: Podwójny post - scalenie
zmienic w profilu ???? masz na mysli jezyk ????
co do aparatu probowalem juz wszystkiego , niestety bez powodzenia.
ogolnie wszystko dziala i nie jest mi on potrzebny ale jak cos ma dzialac to niech sobie dzialanawet aparat.
Nie, nie, w swoim profilu na forum ustawić jaki masz teraz OS
Hmmm, niektórym pomagało to dociskanie, niektórym zamknięcie programów, reset przez wyjęcie baterii, usunięcie ITP. Jeśli Tobie to nie pomogło to ja bym spróbował wipe i sprawdził czy wtedy też nie działa. Jeśli tak to wtedy wg. mnie zostaje tylko metoda z dociskaniem...
hmmm ... pokombinuje
problem w tym ze raczkuje jeszcze z BB i znalezienie jakis bardziej zaawansowanych opcji zajmuje mi sporo czasu :/
moim zdaniem troszke skomplikowany ten fonik dla poczatkujacych BB'owiczow ...
Wszystkie BB są softowo właściwie takie same, więc ciężko, żeby jedne były łatwiejsze, drugie trudniejsze.
A WM i Symbian są łatwiejsze? Symbian jest może łatwiejszy, bo np. s60 jest bardzo telefoniczny, ale WM? Przecież tam trzeba zrobić milion rzeczy, żeby dało się z tego korzystać w ludzki sposób. Łącznie z wywaleniem syfu od producenta (Manilla, etc)
Dla tego właśnie do telefonu tworzy się tzw user guide, a mówiąc po Polsku - instrukcja obsługi. To podstawa.
Powiem tyle: jak masz czas to zabierz BB do ręki i zacznij "bawić się nim". Dlaczego? Bo to moim zdaniem najlepszy sposób na znalezienie takich czy nie innych funkcji i poznanie terminala.