podczas wlaczania aparatu pokazuje sie komunikat "ze wlaczone sa inne aplikacje " i nie otwiera aparatu ... prosze o porade
pozdro 4 all ....
podczas wlaczania aparatu pokazuje sie komunikat "ze wlaczone sa inne aplikacje " i nie otwiera aparatu ... prosze o porade
pozdro 4 all ....
Kurcze, był taki wątek napewno, tylko nie pamiętam czy ciągnął się jeszcze na forum, czy prywatnie na gg...
Pamiętam, że możliwości było kilka: wyciągnięcie baterii i włożenie znowu, dociśnięcie okolic aparatu, zmiana softu i coś jeszcze, czego nie pamiętam.
Domyślam się, że problem nie jest wcale związany z dużą ilością aplikacji działających w tle?
wlasnie nie aplikacje ... kombinowalem juz na wiele sposobow i nic wciaz to samo![]()
Uzupełnij jeszcze profil o wersję OS to będziemy mogli zacząć próbować
I napisz czego próbowałeś - będzie naprawdę łatwiej.
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
i:
I jeszcze bym ITPolicy sprawdził, znalazłem jednego posta, który mówił, że po aktywacji BES (wiem, nie musisz mieć) miał ten problem, a przed nią nie miał.It IS NOT A SOFTWARE PROBLEM!! It is a hardware problem, and the fix was pretty easy.
I sold my barely used AT&T Blackberry Curve 8310 on eBay only to find once she received the phone the camera no longer worked. After searching and searching to find a fix and upgrading the OS, pulling the battery I found a forum that simply stated to push in on the camera itself. I did that, and VOILA!!! FIXED.
Here is the link: [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
I registered for this site just to let others know you don't have to go through all of the headache and trials of software upgrades and installs.
Ostatnio edytowane przez fism ; 14-06-09 o 17:28 Powód: Podwójny post - scalenie
ok sprawdze OS tylko gdzie mam szukac ... nie bardzo kumam tego fona![]()
no bez przesady, wejdź w swój profil, edytuj go i tam jest dokładna instrukcja przy miejscu gdzie wpisuje się numer OS...
nie chodzilo mi o forum tylko gdzie w tel mam szukac al juz nie wazne znalazlem
4.2.0.61![]()
To leć zrobić upgrade do wyższego, na forum są odpowiednie wątki na ten temat (przyklejone), więc nie będziesz miał problemu.Żeby sprawdzić jakie jest oprogramowanie zainstalowane na BlackBerry wejdz w: MENU-OPCJE-INFORMACJE
Nawet jak nie pomoże to nie warto siedzieć w OS'owym proterozoiku![]()
spoko pokombinuje tylko ze fon nie laczy sie z kompem widzi go jako dysk wymienny F a plyty z oprpgramowaniem nie posiadam niestety fabrycznej![]()
Proponuje zapoznać się z tzw. FAQ...
Jest na czerwono, tam się zagląda najpierw i tam są wszystkie odpowiedzi na pytania, które zadałeś przed chwilą i które pewnie będziesz chciał zadać.
Jak tam nie ma - wtedy pytaj.