Zgrabniutkie ikonki świetnie się prezentują rzeczywiście. Jedyne spostrzeżenia - kulka działa na odwrót przy przechodzeniu na dwóch pionowych ikonkach i czasem brak polskich znaków (pojawiają się kwadraciki), choć generalnie są (szkoda, że nie dopracowali). Ale dzięki wielkie.![]()
BlackBerry 8800=> BlackBerry 9000 => BlackBerry 9700 (white) => BlackBerry 9360 => BlackBerry 9360 (purple)
ten kalendarz jakoś się da wywalić z głównego ekranu?? albo zastapić czymś ??
Nie da si?, specjalnie zrobilem taka wersjeje?li znajde caly pliczek z tej kompozycji to pstaram si? ja przerobic i zamiescic na forum.
heh. oki ale i tak jest wypas
Ten motyw mi pasuje ale mam jedno pytanie.
Czy jest możliwość zrobienia wskaźnika baterii w postaci poziomej linii biegnącej na samej górze wyświetlacza przez całą jego szerokość od jednego do drugiego boku?
Opcja druga to bateria w formie pionowego paska przez całą wysokość wyświetlacza z jednej strony, a zasięgu z drugiej.
Da się coś takiego zrobić?
W 88xx czy 83xx nie da si? tak zrobi z powodu ograniczenia OS, w OS 4.6 mozna robic ju? wiecej rzeczy (wystarczy popatrzec na coniektore skorki).
Bardzo miła skórka lecz jeden mały minus nie mam bis a ikona zasiegu to EDGE(szkoda ze przez pomyłke)