Kermit a próbowałeś ustawić Wiadomości-alarmy dla Shangmail? U mnie po ustawieniu o wszystkim ładnie powiadamiał ja mam pytanie z innej beczki da się jakoś w wersji 4.9.3 ustawić aby na serwerze przeczytana wiadomość była oznaczona jako przeczytana?
Kermit a próbowałeś ustawić Wiadomości-alarmy dla Shangmail? U mnie po ustawieniu o wszystkim ładnie powiadamiał ja mam pytanie z innej beczki da się jakoś w wersji 4.9.3 ustawić aby na serwerze przeczytana wiadomość była oznaczona jako przeczytana?
czaja, oczywiście wszystko było ustawione.
Niniejszy post przedstawia opinie autora w dniu dzisiejszym, na datę jego publikacji. Nie mogą być one wykorzystane przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyn.
Ja na początku ustawiłem alarmy dla grupy Email ale wtedy nie działało, dopiero gdy w zakładce inne ustawiłem alarmy typowo dla Shangmail śmiga jak ta lala![]()
Kermit
działa ci Shangmail na 9900 mi coś nie idzie , jaką wersję SG masz zainstalowaną
Iem gdzie się ustawia dzwiek aplikacji :P
Ja już nie mam SM - nie ma w nim przyzwoitej opcji push mail i teraz smigam na LogicMail.
Niniejszy post przedstawia opinie autora w dniu dzisiejszym, na datę jego publikacji. Nie mogą być one wykorzystane przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyn.
ale tam w LM nie opcji push
No właśnie![]()
Wiem, ze Shangmail nie ma pusha! Smieje się, bo po co komus klient poczty bez pusha?
Witam, mam prośbe, przeszukuję to forum od dłuzszego czasu i nie mogę doczytać. Czy może ktoś łopatologicznie jak "debilowi" wytłumaczyć jak ma zadziałać program Shangmail. Tak krok po kroku. Oczywiście nie mam usługi Bis. Sieć T-mobile. Z góry dziękuję za pomoc.