Na chwilę obecną korzystam z aplikacji Gmail.
Chciałabym się zapytać jakie są podstawowe różnice pomiędzy dwoma tytułowymi aplikacjami ?
Z której jesteście bardziej zadowoleni?
Którą byście polecili i dlaczego ?
Z góry dziękuje za informacje
Na chwilę obecną korzystam z aplikacji Gmail.
Chciałabym się zapytać jakie są podstawowe różnice pomiędzy dwoma tytułowymi aplikacjami ?
Z której jesteście bardziej zadowoleni?
Którą byście polecili i dlaczego ?
Z góry dziękuje za informacje
Czyli shangmail będzie zużywał transfer tylko wtedy gdy jakiś mail przyjdzie na moją pocztę ? Nie będzie tzw. "pustych strzałów" jak w przypadku aplikacji Gmail co 15 min ?
Aby wyłączyć program wystarczy w opcjach wcisnąć "pause"?
nie bedzie pustych strzalow.
Z tego co wiem z doswiadczenia a uzywam go to polaczenie mam wtedy gdy mail przychodzi. Czasami jak fon przelacza sie z edge na gprs i odwrotnie zdaza mu sie sprawdzac polaczenie.
BlackBerry 9800 TORCH AT&T + SanDisk 8 GB MicroSDHC
OS 6 Bundle 2647 (6.6.0.216)
BlackBerry PlayBook 32 GB
BlackBerry Tablet OS 1.0.7.2670
"...Pracuj mądrze, nie ciężko..."
Witam,
Wrzuciłem do BB te wpisy z Service Book. Przeglądarka się odblokowała, działa świetnie. Natomiast mam problem z tym 'push' mailem przez ShangMail. Zainstalowałem ten soft od nich, wszystko zgodnie z instrukcjami. Odpaliłem na tym konto Gmail. Skonfigurowałem sobie IMAP i SMTP zgodnie z zaleceniami. Pocztę odbieram bez problemu, przychodzi praktycznie z miejsca do skrzyki Wiadomości, natomiast problem mam z wysyłaniem. Jak ktoś wcześniej pisał... Przy wiadomości pojawiają się statusy Sending -> Pending -> Sending -> Pending... I tak kilka razy. Po czym przy wiadomości pojawia się ikonka - krzyżyk i Failed to contact service.
Czy ktoś wie, dlaczego nie może wysłać wiadomości? Myślałem, że to może przez uwierzytelnianie, ale wysyłając mail bezpośrednio z konta ShangMail przez www wszystko gra, mail dochodzi, więc podejrzewam, że jest ono włączone. Komuś się udało wysłać wiadomość w ogóle?
Pozdrawiam,
D.
BlackBerry 9900 Bold - OS v7.1.0.391 (BIS Orange)
BlackBerry 9700 Bold - OS v6.0.0.723 (BIS Orange)
BlackBerry 7290 - OS v4.1.0.377 (BIS T-Mobile)
BlackBerry 8520 Curve - OS v5.0.0.1075
BlackBerry 8100 Pearl - OS v4.5.0.188
BlackBerry od 2004
Ostatnio edytowane przez marbb ; 04-06-09 o 17:50
BlackBerry 9900 Bold - OS v7.1.0.391 (BIS Orange)
BlackBerry 9700 Bold - OS v6.0.0.723 (BIS Orange)
BlackBerry 7290 - OS v4.1.0.377 (BIS T-Mobile)
BlackBerry 8520 Curve - OS v5.0.0.1075
BlackBerry 8100 Pearl - OS v4.5.0.188
BlackBerry od 2004
A tak w ogóle to powiedzcie mi po co Wam ten cały Shangmail jak macie super dedykowanego Gmail-a? Taka dla Was różnica ,że otrzymacie wiadomość po 30 sekundach a nie od razu?
COME ON YOU SPURS!!!