prosze kogoś życzliwego o udostępnienie linku do programu PST nigdzie nie moge go znaleźć
prosze kogoś życzliwego o udostępnienie linku do programu PST nigdzie nie moge go znaleźć
Witam
Mam BlackBerry 7100T,probuje sciagnac simlocka i nie chce wejsc w pole wpisywania kodu.
Wpisuje mepd,pokazuje mi sie nastepne okno a w nim:
sim-disabled
network-locked
network subset-disabled
service provider-disabled
corporate-disabled
probowalem z karta sim i bez,z aktywna i zablokowana,z shiftem,altem itp.
Ma ktos jakis pomysl,jak wpisac ten nieszczesny kod?
Pozdrawiam
FAQ się kłania:
Najpierw to
5. wpisz MEPD (lub MEPPD dla aparatów z sieci Vodafone)(tekst nie pojawia się)
wtedy pojawiają się informacje które napisałeś, następnie wklepujesz to
6. wpisz MEP2 (lub MEPP2 dla aparatów z sieci Vodafone)(tekst nie pojawia się)
wpisujesz kod.
BlackBerry :
8320 Curve - Os: 4.5.0.182
9700 BOLD - Os: 5.0.0.423
7230 - Os: 4.0.1.35 Klasyka
7100x - Os: MFI-08400-007 Egzemplarz testowy
Software & Simlock Engineer
Bardzo chętnie kupie lub przygarnę stare terminale serii 5xxx 6xxx 7xxx, kontakt na pm.
W tematach założonych przeze mnie zawsze czytaj mój pierwszy post w nim zazwyczaj są zawarte odpowiedzi na pytania.
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
Witam
W tym sek,ze wpisywalem to,ale nie pomoglo.
Dopiero po zastosowaniu programiku "sim_lock_tool_usb_blackberry"
zszedl smok
Dziekuje i pozdrawiam
Witam na forum, to mój pierwszy post![]()
Sporo przeczytałem zanim zabrałem się do napisania tego postu.
Telefon jest widoczny, udało mi się nawet pobrać kod, ale coś jest nie tak bo otrzymałem to:
Waiting for Device...
Device Attached.
Device BBPIN :2006631D
NET Unlock Code :
Done.
End.
Więc tak jakby wszystko było OK, ale kodu już brakuje...chodzi o IT Policy?
Nik nie sprecyzował wcześniej czy tak czy nie.
Sprawa numer 2:
W opcjach, po wpisaniu MEPD mam Network: Blocked.
Wpisuje MEP2 i niestety nie pokazuje mi okna do wpisania kodu... Reset urządzenia nic nie daje. Czy jest możliwe, że ktoś kiedyś wpisał 10 razy błędnie kod odblokowywujący i urządzenie zostało na stałe zablokowane?
Twój BB ma już smoka na amen... Prawie.. Możesz zdjąć go kodem za pomocą BlackBerry Unlock Tool (Czy jakoś tak) lub tak jak z serii 8xxx
Nie wie co robić, nie działami PST_BlackBerry.exe. Próbuję juz na dwóch różnych kompach i nic, zawsze wyskakuje komunikat:PST_BlackBerry.exe is not valid Win32 application. Co robić? Proszę o szybką pomoc.