Zachęcona dobrymi opiniami na forach i "cudownymi" filmikami z YouTube'a kupiłam pastę Displex, coby pozbyć się kilku drobnych rysek z mojej jeżynki 8900. Po polerowaniu (wg instrukcji, i dość długo nawet) rysek mam 3 razy tyle i spier****ny ekranik, także polecam serdecznie pastę Displex wszystkim, którym znudził się dotychczasowy, nudny wygląd ekraniku. Po użyciu tej pasty ekranik będzie zupełnie inny - pełen fantazyjnych rysek, mieniących się na wielokolorowo. Tak zrytego ekraniku, jaki mam teraz, nie osiągnęłabym, użytkując telefon nawet 2 lata bez folii.... Cudownie..
No a ja właśnie "wyczyściłam" Displexem ekranik od mojej jeżyny - wcale nie wygląda to tak dobrze, jak na filmiku. Ba, to katastrofa! Miałam kilka drobnych zarysowań, a po czyszczeniu tym specyfikiem mam spier..ny ekran, pełno rys, ruina.:[
Ostatnio edytowane przez Markowski72 ; 22-08-10 o 13:37 Powód: podwójny post - scalenie
Wiatam . Ja rowniez polerowalem tym specyfikiem (Displex), nie polecam masakra !! , Tak wlasnie pozbylem sie 50 funtow , bo tyle kosztowal mnie nowy wyswietlacz![]()
Pasta paście nierówna. Przypominam, że są dwa rodzaje pasty Displex: zwykły Displex oraz tzw. Displex Touch, tj. pasta do usuwania rys dla ekranów dotykowych . Ja osobiście używałem ją z moim BB 9700 Bold i działa rewelacyjnie. Tubka starcza na ok. 5 telefonów. [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] Bardzo fajna Antyrysa za przede wszystkim rozsądne pieniądze.
Dokładnie. Sa 2 różne pasty. I obie działają dobrze o ile się je zastosuje jak trzeba i zgodnie z przeznaczeniem.
Tu była zakazana reklama
E tam jakieś drogie pasty i wynalazki - całe życie G3 jadę i efekty są rewelacyjne (ps. nie robiłem tym nigdy dotykowców)
9900 / 7.1.0.342 BIS Orange
8110 / 4.5.0.188 BIS Play
9700 / 6.0.0.723 - żony
8520 / 5.0.0.1067 - zapas
8900 / JSL v7.0 - ojciec go katuje (nie nasz forumowy)
9300 - sprzedany
9000 - sprzedany