Pytanie do posiadczy Bolda: czy jest cokolwiek co Was przekonuje do zmiany?
Bo ja nie rozumiem tego zachwytu CB...
No mi się podoba jeśli chodzi o wielkość, mini minimalnie mniejszy od bolda ale jednocześnie ciut większy od 8900. Ale na pewno nie wywaliłbym fury pieniędzy z tego powodu... jak bym dostał zdarma to bym mógł się zastanowić.
a tak BTW to fajna kolekcja na filmiku, nie?
Szkoda, że nie zapalili ekranu w Boldzie i porównanie 'naoczne' ekranów nie jest właściwie możliwe. Wygląda całkiem ładnie, ale mnie jakoś nie powala. Jeśli miałbym np. możliwość zamiany 1:1 za Bolda to bym się pewnie zgodził, ale jakbym miał wywalić pewnie ok. 900$ to napewno podziękuję. Szkoda, że już nie ma battery cover jak w 9000, to jest coś
8520 to wg. mnie straszna estetyczna porażka, zwłaszcza te gumowane przyciki po bokach (wygląda jakby ktoś miał kawałem gumy ze starej dętki i obwiązał wokół BB).
A mi tam się podobaGeneralnie mój typ na plus w tym modelu, to kamerka z autofocusem. W sumie nic, ale jednak... Zwłaszcza jak się ma trzymiesięcznego dzieciaczka i robi mu masę zdjęć
Zawsze twierdziłem (i nadal twierdzę), że aparat w telefonie to gadżet, ponieważ do zdjęć są inne urządzenia, a telefon powinien służyć do dzwonienia. Jednak mój Nikon D300 jest - jakby to powiedzieć - nie za bardzo kieszonkowy na każde wyjście, więc z aparatu w telefonie robię często użytek. To jest właściwie jedna jedyna rzecz, której mi brakuje w Boldzie, a która przemawia na korzyść Nokii - w mojej starej N82 miałem aparat 5MPix z prawdziwym fleszem (nie latarkową diodką), robiący naprawdę powalające jakością zdjęcia.
A guma naokoło - czy ja wiem? Jakoś mnie za specjalnie nie razi. Chyba nawet mniej mnie razi niż wycierająca się srebrna ramka 9000-ki. No cóż - z całą pewnością nie będę mojego Boldzika na siłę wymieniał, ale w dalszej perspektywie może się dam skusić. Oczywiście - główny czynnik to cena.
Ano - "pożywiom-uwidzim"...![]()
Ostatnio edytowane przez Lee ; 25-05-09 o 09:37 Powód: Podwójny post - scalenie
Ladnie ladnie.... alez po co...?
Wiecie od rana jak przeczytalem ten artykul... nie moge dosc po co nowa wersja ala Bold ala Curve...:/ Ale ogolnie telefonik fajnyzgrabny i z "miekka" klawierka
zobaczymy jak sie przyjmie:P
Ja i tak przezuce sie na BOLD'a, ideal jest tylko jeden:P (moja opinia ! - dla czepiajacych*)
Ostatnio edytowane przez marbb ; 17-06-09 o 19:34
BlackBerry 9800 TORCH AT&T + SanDisk 8 GB MicroSDHC
OS 6 Bundle 2647 (6.6.0.216)
BlackBerry PlayBook 32 GB
BlackBerry Tablet OS 1.0.7.2670
"...Pracuj mądrze, nie ciężko..."
Ostatnio edytowane przez marbb ; 17-06-09 o 19:33 Powód: Podwójny post - scalenie
BlackBerry 9900 Bold - OS v7.1.0.391 (BIS Orange)
BlackBerry 9700 Bold - OS v6.0.0.723 (BIS Orange)
BlackBerry 7290 - OS v4.1.0.377 (BIS T-Mobile)
BlackBerry 8520 Curve - OS v5.0.0.1075
BlackBerry 8100 Pearl - OS v4.5.0.188
BlackBerry od 2004
Wygląda podobnie jak BB Tour...
Ah...
Ja juz "weekend" mam:P i jestem "troche" zmeczony... pozniej doczytalem resztesorka nie chcialem...
BlackBerry 9800 TORCH AT&T + SanDisk 8 GB MicroSDHC
OS 6 Bundle 2647 (6.6.0.216)
BlackBerry PlayBook 32 GB
BlackBerry Tablet OS 1.0.7.2670
"...Pracuj mądrze, nie ciężko..."