tak jak w temacie , Szukałem juz chyba wszedzie i nie moge sie dowiedziec jaka jest róznica miedzy blokada klawiatury a trybem oczekiwania.,czy tryb oczekiwania ma jakąś funkcje oszczędności baterii
pzdr
BB8900
tak jak w temacie , Szukałem juz chyba wszedzie i nie moge sie dowiedziec jaka jest róznica miedzy blokada klawiatury a trybem oczekiwania.,czy tryb oczekiwania ma jakąś funkcje oszczędności baterii
pzdr
BB8900
Sam sobie juz dales odp![]()
BlackBerry 8310 Curve AT&T USA
No Lock + 4GB SDHC
Najpierw SZUKAJ
dopiero pozniej pytaj !
Generalnie tryb ten pozwala uchronić się od wzbudzania wyświetlacza na skutek przypadkowych i niechcianych naciśnięć klawiatury:
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
Cytat z powyższej strony:
If you are not on a call, you can turn on standby mode to avoid pressing keys accidentally when you are not using your BlackBerry® device.
In standby mode, the BlackBerry smartphone will still notify you according to your Notification profiles. You will still be able to receive phone calls and your BlackBerry smartphone will continue receiving messages.
porhinio Dziekuję za rzeczową odpowiedz na zadane pytanie. Nie wszyscy potrafią zrozumieć ę sa na świecie ludzie którzy dopiero zaczynaja przygodę z BlackBerry i jeszcze wiele nie wiedzą. Pozdrawiam
PJ
BlackBerry 8310 Curve AT&T USA
No Lock + 4GB SDHC
Najpierw SZUKAJ
dopiero pozniej pytaj !
Da się ustawić, żeby podczas wkładanie BB w aktywny pokrowiec BB automatycznie przechodził w standby? Bo blokowanie klawiatura da się ustawić ale standby to nie znalazłem.
Pozdrawiam,
Marcin
Chodzi mi o to aby po włożeniu BB w kieszeń (i jednoczesnym zablokowaniu klawiatury) telefon nie wydawał dźwięków przy przypadkowym wciśnięciu jakiegoś klawisza.
Pozdrawiam,
Marcin