skad teraz zainstalowac (OTA) gmaila aplikacje gdy nie jest juz wspierana na stronie googla nie ma linku
skad teraz zainstalowac (OTA) gmaila aplikacje gdy nie jest juz wspierana na stronie googla nie ma linku
Ostatnio edytowane przez kubas89 ; 16-12-11 o 12:50
8800 -> 8820 (Na sprzedaż) -> 9300
BlackBerry, HTC, Motorola > ALL
HEYAH
Kubas89, odezwij się na PW jak jestes jeszcze zainteresowany![]()
Niniejszy post przedstawia opinie autora w dniu dzisiejszym, na datę jego publikacji. Nie mogą być one wykorzystane przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyn.
Ja jestem zainteresowana![]()
przy aktualizacji oprogramowania zapomniałam, że google wycofało aplikację i nie zrobiłam kopii zapasowej![]()
Pisac do mnie na PW![]()
Niniejszy post przedstawia opinie autora w dniu dzisiejszym, na datę jego publikacji. Nie mogą być one wykorzystane przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyn.
Witam,
Sformatowałem swojego BB 9810 i nie mogę zainstalować poczty Gmail, nie posiadam BIS/BES jednak przed formatem korzystałem z poczty gmail. Obecnie występuje komunikat "wystapił błąd komunikacji. serwer moze byc zajety..."
ktoś, coś ?
Już ogarnąłem, gmail przestał być wspierany na BB dla osób nie posiadających BIS/BES i pozostaje zainstalować plik "ręcznie"
Ostatnio edytowane przez milanos ; 11-01-12 o 22:30 Powód: oświecenie
Jak już wcześniej pisałem - jeśli ktoś ma z tym problem(czytaj: nie umie znaleźć instalki tej aplikacji) to zawsze może do mnie napisać na PW![]()
Dude, poszlo na PW.
Jakbys do mnie napisal na PW tak jak o to prosilem to pewnie dostalbys ja duzo wczesniej :P
mam pytanie, jak zrobić żeby Maile przychodziły natychmiast na terminal i wyświetlały się powiadomienia na pulpicie??
Wykupić usługę BlackBerry BIS. Aplikacja Gmaila nie ma niestety opcji, żeby maile przychodziły natychmiast i żeby były wyświetlane na ekranie. Jest jeszcze shangmail, który pozwala na wyświetlanie powiadomienia maila na ekranie BB oraz integruje się ze skrzynką mailową BB. Tu możesz poczytać o różnicy: [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]