Chciał bym uaktualnić sobie oprogramowanie w swoim stormie poprzez aplikacje BlackBerry Desktop Manager, ale zastanawiam się czy język polski z mojego urządzenia nie zostanie usunięty.
Chciał bym uaktualnić sobie oprogramowanie w swoim stormie poprzez aplikacje BlackBerry Desktop Manager, ale zastanawiam się czy język polski z mojego urządzenia nie zostanie usunięty.
Nie ma i nie da się go nawet doinstalować. Do dzisiaj jedynym softem posiadającym język polski był 114 laked. Dało się ten język wyciągnąć i doinstalować do oficjalnego 113. Niestety ale nie pasuje on do żadnego innego OS tylko 114 i 113. Też czekam na jakiś polski język, ale bardziej chcę polskiego T9![]()
BlackBerry 9500 Storm & 9520 Storm 2 @ 5.0.0.425 PL + microSD 4GB
Polski język jeszcze był w 112 i 105 o ile się nie mylę.Teraz używam 114 ale jest to fatalny soft nie polecam.
Możliwe tak daleko już nie sięgałem bo te softy to z epoki dinozaurów a działają jeszcze gorzej :E
właśnie zainstalowałem nowego softa 4,7,0 i znikną mi jezyk polski - co zrobic ? czy macie jakiś pomysł ? Proszę o info
Dzięki
Troszkę czytania nie zaszkodzi, ściągasz OS .167 i tam masz full wypasz język polski i po problemie.