Na CB ukazały sie pierwsze zdjęcia BlackBerry Storm drugiej generacji. "Burza" wydaję sie byc znacznie cieńsza od pierwowzoru, a także posiada dotykowe klawisze funkcyjne.
Na CB ukazały sie pierwsze zdjęcia BlackBerry Storm drugiej generacji. "Burza" wydaję sie byc znacznie cieńsza od pierwowzoru, a także posiada dotykowe klawisze funkcyjne.
Ostatnio edytowane przez Domestos vs Cif ; 16-05-09 o 18:09
-------------------------------------------------------------------------------
BlackBerry Bold 9930
poczekamy zobaczymyale z 2 strony niech sobie dopracowuja ile chca i tak "dotyk" nie zastapi klawiatury
![]()
BlackBerry 8310 Curve AT&T USA
No Lock + 4GB SDHC
Najpierw SZUKAJ
dopiero pozniej pytaj !
moze i nie zastąpi ale liczby pokazują, że tam gdzie się pojawił storm (oficjalnie u operatora) to się nieźle sprzedaje (szczególnie jak na niedopracowany terminal) a liczba zwrotów nie przewyższa dużo liczby zwrotów bolda,curve'a czy starszych modeli.
Ja tam czekam na Storma z wyciagnana (slide-out qwerty) klawiatura, chciaz pewnie się nie doczekam.
Ma być jakaś taka hybryda w tym roku pod koniec - jakby Bold z dotykiem czy cuś.
COME ON YOU SPURS!!!
No tak, tylko sens Bolda z dotykiem jest mniejszy niż Storma z klawiatura![]()
Widzicie w tym wątku zdjęcia? Na BB je widzę ale tutaj nie.
BlackBerry Bold 9930
Dodałem na nowo (wczesniej były linki z innych stron, a że RIM nakazał usunąć te zdjęcia z netu więc poznikały z naszego forum- na szczęście miałem je na dysku).
BlackBerry Bold 9930