JEST:
9800 ---> OS 6.0.0.723
9930 ---> OS 7.1.0.402.
PlayBook ---> Tablet OS: 2.0.1.XXX + Android Player: 2.3.3.
BYŁO:
9780 ---> Sprzedam.
9700 ---> Sprzedane.
9000 ---> Leży, odpoczywa.
8900 ---> Sprzedane.
BĘDZIE:
BB10
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
"Wolność. Po co wam wolność? Macie przecież telewizje..."
sdkaskdslKazik Staszewski
Trzeba było sprawdzić i upewnić się ze wszystko jest jest tak jak należy a nie użytkować transmisję danych po APN i później mieć pretensje.
Sprawy nie wygrasz gdyż dane naliczone zostały w poprawny sposób a że ty nie masz skonfigurowanego terminala prawidłowo to już nie ich broszka.
Sam byłem świadkiem jak jakiś tłumok przyczłapał sie do punktu PLAY i żalił sie że był na wycieczce w Tunezji i chciał tylko poczytać w internecie sobie i dlaczego on ma płacić on nie rozumie. Ręce opadają jak się to czyta jednym słowem.
Ostatnio edytowane przez tranzystor82 ; 10-11-11 o 07:22
JEST:
9800 ---> OS 6.0.0.723
9930 ---> OS 7.1.0.402.
PlayBook ---> Tablet OS: 2.0.1.XXX + Android Player: 2.3.3.
BYŁO:
9780 ---> Sprzedam.
9700 ---> Sprzedane.
9000 ---> Leży, odpoczywa.
8900 ---> Sprzedane.
BĘDZIE:
BB10
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
"Wolność. Po co wam wolność? Macie przecież telewizje..."
sdkaskdslKazik Staszewski
OStatnimi czasy i mnie cos dotknelo podobnego ale wyglada to jednak inaczej. Terminal jak wiadomo sprawdza sobie sam poczte idt itp. I transfer danych jest wtedy 10kb jak sprawdzalem na stronie odnosnie histori polaczen. U mnie zas telefon od jakiegos czasu zaczal sie sam laczyc i naliczac osobno. Raz idzie po APB BB a raz nalicza osobno za to samo. Co dziwniejsze codziennie o tych samyuch godzinach z roznica nie przekraczajaca 3sekund sa podbierane danei naliczana jest oplata poza abo. Sprawe zglosilem i czekam na rozwiazanie nieszczesne 30dni...
---------- Post added at 16:07 ---------- Previous post was at 16:05 ----------
Najlepije wziasc sobie abonament z internetem i do tego dolozyc usluge BIS zeby nic nie dokladalo do rachunku i mozna spac spokojnie