Untitled 1

Biały Bold 9900

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 34 z 34
    9930 + PB Avatar klozet666
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Łódź
    PIN
    32F7D1A7
    Model BlackBerry
    9930
    BIS/BES
    BIS Play
    BlackBerry OS
    7.1.0.402

Domyślnie

Cytat Napisał cheles Zobacz post
    Marku
    Bo dokładnie nie doczytałeś darmowy internet masz tylko FB NK Allegro i Onet reszta płatna według transfer.
    Wo kurde czego można się tu dowiedzieć. Poczytaj na forum a nie ulotki playa!
    JEST:
    9800 ---> OS 6.0.0.723
    9930 ---> OS 7.1.0.402.
    PlayBook ---> Tablet OS: 2.0.1.XXX + Android Player: 2.3.3.

BYŁO:
    9780 ---> Sprzedam.
    9700 ---> Sprzedane.
    9000 ---> Leży, odpoczywa.
    8900 ---> Sprzedane.

BĘDZIE:
    BB10

[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]

"Wolność. Po co wam wolność? Macie przecież telewizje..."
    sdkaskdslKazik Staszewski

PlayBook Avatar tranzystor82
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Lublin, PL
    PIN
    28d28fa4
    Model BlackBerry
    9900
    BIS/BES
    BIS Play
    BlackBerry OS
    7.1.0.342

Domyślnie

Cytat Napisał panmaro Zobacz post
    Aktywowałem usługę na własnym terminalu Blackberry. BB Ucieszyło mnie że telefon zadziałał po zarejstrowaniu go przez stronę play. Rejestracja nie była łatwa, brakuje informacji przy włączeniu usługi jak ją aktywować w terminalu. Po miesiącu byłem zadowolony, po drugim miesiącu przyszedł mi rachunek za pobieranie danych na 550zł! kiedy usługa zapewnia nielimitowany ilością danych dostęp do internetu, co jest napisane w opisie usługi i w filmie instruktarzowym. Napisałem do Play, dzwoniłem żeby udzielili wyjaśnień i wycofali opłatę za transfer danych. Zaproponowali mi że jak zmienie taryfe na wyższą to mi anulują ten rachunek. Poczułem się jak w Turcji na bazarze. Pani z obsługi mnie przepraszała za taką propozycję, ktoś jej kazał tak odpowiadać. Jest to zimna strategia, bo i tak klient nie pójdzie do sądu. Usługa kosztuje 10zł, a ja zapłaciłem już za 2 miesiące 560zł. Tak się robi interesy w tym kraju. Idę do sądu, zapraszam do pozwu zbiorowego.
    Marek Blackberry play BB

Trzeba było sprawdzić i upewnić się ze wszystko jest jest tak jak należy a nie użytkować transmisję danych po APN i później mieć pretensje.
    Sprawy nie wygrasz gdyż dane naliczone zostały w poprawny sposób a że ty nie masz skonfigurowanego terminala prawidłowo to już nie ich broszka.

Sam byłem świadkiem jak jakiś tłumok przyczłapał sie do punktu PLAY i żalił sie że był na wycieczce w Tunezji i chciał tylko poczytać w internecie sobie i dlaczego on ma płacić on nie rozumie. Ręce opadają jak się to czyta jednym słowem.
    Ostatnio edytowane przez tranzystor82 ; 10-11-11 o 07:22

9930 + PB Avatar klozet666
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Łódź
    PIN
    32F7D1A7
    Model BlackBerry
    9930
    BIS/BES
    BIS Play
    BlackBerry OS
    7.1.0.402

Domyślnie

Cytat Napisał tranzystor82 Zobacz post
    Sam byłem świadkiem jak jakiś tłumok przyczłapał sie do punktu PLAY i żalił sie że był na wycieczce w Tunezji i chciał tylko poczytać w internecie sobie i dlaczego on ma płacić on nie rozumie. Ręce opadają jak się to czyta jednym słowem.
    Niestety tacy ludzie też się zdarzają.
    JEST:
    9800 ---> OS 6.0.0.723
    9930 ---> OS 7.1.0.402.
    PlayBook ---> Tablet OS: 2.0.1.XXX + Android Player: 2.3.3.

BYŁO:
    9780 ---> Sprzedam.
    9700 ---> Sprzedane.
    9000 ---> Leży, odpoczywa.
    8900 ---> Sprzedane.

BĘDZIE:
    BB10

[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]

"Wolność. Po co wam wolność? Macie przecież telewizje..."
    sdkaskdslKazik Staszewski

Nowy Avatar ASebastian
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Silesia
    Model BlackBerry
    Brak I
    BIS/BES
    BRAK
    BlackBerry OS
    Brak Infor

Domyślnie

OStatnimi czasy i mnie cos dotknelo podobnego ale wyglada to jednak inaczej. Terminal jak wiadomo sprawdza sobie sam poczte idt itp. I transfer danych jest wtedy 10kb jak sprawdzalem na stronie odnosnie histori polaczen. U mnie zas telefon od jakiegos czasu zaczal sie sam laczyc i naliczac osobno. Raz idzie po APB BB a raz nalicza osobno za to samo. Co dziwniejsze codziennie o tych samyuch godzinach z roznica nie przekraczajaca 3sekund sa podbierane danei naliczana jest oplata poza abo. Sprawe zglosilem i czekam na rozwiazanie nieszczesne 30dni...

---------- Post added at 16:07 ---------- Previous post was at 16:05 ----------

Cytat Napisał tranzystor82 Zobacz post
    Trzeba było sprawdzić i upewnić się ze wszystko jest jest tak jak należy a nie użytkować transmisję danych po APN i później mieć pretensje.
    Sprawy nie wygrasz gdyż dane naliczone zostały w poprawny sposób a że ty nie masz skonfigurowanego terminala prawidłowo to już nie ich broszka.

Najlepije wziasc sobie abonament z internetem i do tego dolozyc usluge BIS zeby nic nie dokladalo do rachunku i mozna spac spokojnie