Czy ja wiem czy zatrważające? Po prostu ludzka natura - ciekawość. A wiesz jakie były moje motywy zakupu Bolda? No właśnie chęć posiadania czegoś oryginalnego, z pełną klawiaturą, brzmiącego 'profesjonalnie' - i na co mógł paść wybór? - Blackberry oczywiście! No fakt - ja poczytałem trochę fora - m.in. to właśnie, ale kupując mojego Bolda nadal tak nieszczególnie orientowałem się o co właściwie bryka z tym BiS/BES, jakieś ITpolicy mi się obiło o uszy... Dopiero kiedy dostałem go w*łapki rozpoczęło się poszukiwanie.
I właśnie w ten sposób, wydaje mi się, pojawia się mnóstwo osób ze sprzętem, z którym nie mają pojęcia co robić... Dla mnie akurat Blackberry okazało się spełnieniem wszystkich oczekiwań odnośnie telefonu i przenośnego komputerka i jestem więcej niż szczęśliwy posiadając go i odkrywając wciąż nowe rzeczy, o których nadal mam średnie pojęcie...
Ojojoj... ale za off-topowałem.. Sorry
Generalnie mój post sprowadza się do tego, że nie ma co mieć do nikogo pretensji o to, że kupił sprzęt, a nie do końca zapoznał się z możliwościami wykorzystania go.. Osobiście do Playa nie kupiłbym nic innego niż jakieś LG albo Szajsung![]()

Odpowiedź z cytatem
Chyba zaczniemy przyznawać ordery uśmiechu za najbardziej absurdalne posty...