Witam, wprawdzie były juz pojedyncze rozmowy na ten temat, ale chciałem zapytać czy ktoś użytkował BIS'a na WM? Jakie są dokładnie ograniczenia, jakie wady i jakie zalety?
Pozdrawiam,
p.
Witam, wprawdzie były juz pojedyncze rozmowy na ten temat, ale chciałem zapytać czy ktoś użytkował BIS'a na WM? Jakie są dokładnie ograniczenia, jakie wady i jakie zalety?
Pozdrawiam,
p.
Ja używałem na tytn ii.
I tak:
Pierwsze ograniczenie to ilość skrzynek - w zwykłym BISie ma 10, na WM 3
A druga sprawa to taka, że BIS chodzi na swoim APNie, a każda inna próba połączenia się z netem zawiesza połączenie BISowe i ew. wiadomości przychodzą później, a czasami giną w akcji....
To pierwsze wiedziałem, nie przeszkadzało mi tak bardzo.
Ale o drugim nie wiedziałem i to jest porażka, w takim razie nie pcham się w Touch Pro, bo w Orange nie mają sensownych pakietów danych.
Dziękuję za odpowiedź!
jazux - racja.
fism - tu nawet nie chodzi o pakiet, czy o ilość pobranych danych. W BB dostajesz maila z linkie, klikasz w niego i juz jestes na stronce, a na WM: dostajesz maila z linkiem, klikasz, sprzęt rozłącza Bisa, łączy się po apnie opka, oglądasz, zamyksza przeglądarkę i czekasz aż się łaskawie połączy z Bisem.... tak sobie nie?
Oczywiście nie muszę dodawać, że za połączenie przez tcp opka, płacisz dodatkowo za transmisje....