Koledzy jak to zrobiliscie? Ja mam taki problem ze mam siec Telering z Austrii no i nie moge znales nigdzie service booka do mms'ow.
Jak mozna zmienic wasze pliki zeby dzialaly z moja siecia?
Koledzy jak to zrobiliscie? Ja mam taki problem ze mam siec Telering z Austrii no i nie moge znales nigdzie service booka do mms'ow.
Jak mozna zmienic wasze pliki zeby dzialaly z moja siecia?
Z moich obserwacji wynika (badania na podst. 4szt bb 8900), iż problem jest z brandingiem Orange.
Pozostałe 3 telefony działają. Bez brandingu - wiadomo, o2 - service book mmsi jest ok, a vodafone bez wgrywania service booka (po wgraniu nie odbiera mmsów). Może ktoś coś wysnuje z tych informacji.
Witam,jak dodac do service book ustawienia do wysylania MMS w sieci Play,szczerze mowiac nie mam pojecia czy mam soft brandowany czy nie,choc po wpisaniu kodu dot.czasu operatora wyswietla mi sie LA Paz a wiec Boliwia,simlock sciagniety.
U góry w prawym górnym rogu jest szukajka. Proszę, abyś najpierw szukał i czytał, a potem dopisywał się do wątków. Jak już chcesz się dopisywać, to przynajmniej dopisuj się do tego, do którego trzeba.
Zaglądnij proszę tutaj:
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
Mam problem z mms'ami w Heyah, otóż działały do momentu kiedy musiałem usunąć z rejestru usług MMS Transport oraz MMS Client. Gdy wykonałem cofnij usuń to powróciło tylko MMS Client. Więc stąd pytanie, jak przywrócić usługę MMS Transport?
Próbowałeś wyjąć i włożyć baterię?
Tak, próbowałem, nic nie dało.
A może:
Opcje->Opcje zaawansowane-> Tablica Routingu
I wciśnij przycisk Menu na pogrubionej opcji i wybierz stamtąd "Zarejestruj teraz"
Nie mogę znaleźć czegoś takiego ani niczego podobnego, pewnie w OS 6 w inny sposób jest to rozwiązane.
EDIT:
Problem rozwiązany resetem do ustawień fabrycznych.
Ostatnio edytowane przez qkamil ; 24-12-11 o 13:30
Ja mam takie pytanie odnosnie MMS heyay. Kupilem nowego Pearl 9105, wlozylem karte Heyah i MMSy smigaja bez zadnego ustawiania czegokolwiek. Czy tak powinno byc? Bo wedlug mnie to jakies podejzane i moze mi kasuje kase jakos innaczej za MMSy lub cos?