Dobre fotoprzegapiłem wpis 7777, teraz muszę mieć 8888
![]()
Są jakieś nagrody za 10 000 bezwartościowych wpisów?![]()
Dobre fotoprzegapiłem wpis 7777, teraz muszę mieć 8888
![]()
Są jakieś nagrody za 10 000 bezwartościowych wpisów?![]()
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] o co kaman? zwłaszcza to "Konfiguracja tabletu BlackBerry® za pośrednictwem tej witryny nie jest obsługiwana. Użyj tabletu, aby uzyskać dostęp do poczty elektronicznej." przecież tablet BB nie ma modułu 3g chyba że chodzi o bb bridge ale to też nie ma sensu.
GRUPY BBM [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
(4.5.0.188)BlackBerry8300Curve![]()
BlackBerry9780Bold(6.0.0.723)
GRUPY BBM [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
Ja się, aż dziwię, że RIM nie próbuje dofinansować tego forum...
W końcu jest nieoficjalnie oficjalnym forum BB :P