Mam do wyboru. Wiem, że na tym forum opinia będzie stronnicza na BB. Ale proszę o jak najbardziej uzasadnione powody.
- LG Kp500 Cookie, simlock PLUS, 2 miesięczny telefon
- BlackBerry 8820 Bez Locka, PL Menu
Mam do wyboru. Wiem, że na tym forum opinia będzie stronnicza na BB. Ale proszę o jak najbardziej uzasadnione powody.
- LG Kp500 Cookie, simlock PLUS, 2 miesięczny telefon
- BlackBerry 8820 Bez Locka, PL Menu
Bierz LG!!!
COME ON YOU SPURS!!!
Szczerze Ci powiem, że właśnie posiadam tego LG aktualnie lecz się wymieniam na BlackBerry.
Na 1 rzut oka, LG super dotykowy telefon. Lecz juz po kilku dniach wkurza to że bateria pada szybko (słucham ok 1,5 godziny dziennie muzyki i ok 1 godziny rozmawiam) i po 2 dniach bateria down...
Dotyk też czasami wkurza ostro jak chce się szybko SMSa napisać....
Chcę poznać opinię innych użytkowników czy dobrze robie zamieniając się.
Miałem już BlackBerry 8100, 8120 i szczerze powiem, że były to 2 najlepsze telefony jakie miałem![]()
Ja posiadam tego BB i wszystko chodzi szybko i bezproblemowo a LG mój kumpel ma no to fakt ekran dotykowy jest po dłuższym czasie lekko upierdliwy jak się chce zrobić coś na szybko.
Jestem stanowczo za 8820. Ten BB posłuży Ci dobrze i długo. Ja przy średnim użytkowaniu muszę ładować baterię co 3-4 dni.
Jeśli byłeś zadowolony z serii 81xx to i seria 88xx też przypadnie Ci do gustu.
"To nie jest koniec, to nawet nie jest początek końca, to dopiero koniec początku" - W.Ch.
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ][Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
bb9780#v6.0.0.706 PL - na sprzedaż
Javelin # v5.0.0.1022 BETA (Multilanguage)
bb7290 # v4.1.0.377 PL (klasyk)
To forum o BB wiec ciezko aby ktos polecil cos innegohehe ja osobiscie rowniez polecam BB
nie lubie fonow z "dotykiem"
![]()
BlackBerry 8310 Curve AT&T USA
No Lock + 4GB SDHC
Najpierw SZUKAJ
dopiero pozniej pytaj !