Dirtysanchez sorry, ale z takim nastawieniem do tematu nie znajdziesz tu wielu chętnych do pomocy.
To forum miłośników BlackBerry i takie teksty mogą delikatnie mówiąc irytować
P.S. To najbardziej "user friendly" urządzenie telekomunikacyjne jakie znam. Wystarczy się z nim zapoznać, a szczególnie z instrukcją obsługi i twoja jeżynka podaje ci wszystko "na talerzu" wraz z możliwościami nie spotykanymi w zwykłych telefonach. Widocznie ty nie jesteś zbyt "friendly" zagadnieniom technicznym.
Ostatnio edytowane przez marbb ; 29-04-09 o 00:46 Powód: Podwójny post - scalenie
BlackBerry 9900 Bold - OS v7.1.0.391 (BIS Orange)
BlackBerry 9700 Bold - OS v6.0.0.723 (BIS Orange)
BlackBerry 7290 - OS v4.1.0.377 (BIS T-Mobile)
BlackBerry 8520 Curve - OS v5.0.0.1075
BlackBerry 8100 Pearl - OS v4.5.0.188
BlackBerry od 2004
albo co polecacie majla z obsługą załączników (na razie mam LogicMail)
Ostatnio edytowane przez porhinio ; 04-05-09 o 07:59
Terminal jak w moim profilu czyli 7130g.
Czy jest możliwość nagrania dźwięku(jakaś aplikacja do terminala) i zastosowania go jako dzwonka, wiem że jest opcja send voice note ale niestety nie działa ona jak recorder i za cholerę nie da się owego dźwięku zapisać jako jakikolwiek format audio.
Ostatnio edytowane przez alien666 ; 04-05-09 o 13:38
dzięki,spróbuję i dam znać
edit. : niestety po zainstalowaniu aplikacji i uruchomieniu wyskakuje całe mnóstwo błędów, prawdopodobnie to wina braku karty pamięci, która jest ponoć niezbędna do poprawnego działania tego programu
Ostatnio edytowane przez alien666 ; 04-05-09 o 17:46
witam ponownie, ja poszukuje jakiejs gry mmorpg na mojego curve, ale nie moge nigdzie nic znalezc...
hejka poszukuje gier do storma