A co masz napisane w poście powyżej?
dobra przyznaję się bez bicia, polecenei hash+alt nic mi nie mówi
witam mam model bb 8310
w plusie.
chcialbym miec na tym nawigacje ale ciezko mi znalesc jakis dobry program do tego
a wy z jakiego kozystacie? mogły ktos wrzucic instalke i powiedziec jak to zainstalowac?
Wideo instrukcje dla wszystkich zielonych użytkowników: [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
NIE ODPISUJE NA WIADOMOŚCI PRYWATNE NA FORUM!!!
Kontakt WYŁĄCZNIE mailowy lub Y!Messenger - [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] lub PIN.
PROSZĘ CZYTAĆ DOKŁADNIE - WSZYSTKIE WIADOMOŚCI NA FORUM SĄ IGNOROWANE PRZEZE MNIE I NIE DODAJE DO ZNAJOMYCH!!!
-------------------------------------------------------
9900 - BIS orange, 7.1.0.190
9700 - BIS T-m.pl. 6.0.0.668
Hmm pakiet danych chyba mam wykupiony, bez problemu odbieram maile i kozystam z przegladarki internetowej.
Zainstalowalem weyfinder ale pyta mi sie o kod aktywacyjny którego niestety nigdzie nie moge znalesc za darmo...
Zainstalowałem trekbyddy i pokazuje mi tylko atlas swiata i nic wiecej ne da sie zrobic:|
Nie musze miec nawigacji offline pobierac dane moze bo tak jak czytalem sa to groszowe sprawy....
Zastanawiam sie czy nie lepiej by było zinstalowac na nokie nawigacji i kozystac z gps zewnetrznego przez bluetooth czyli włąsnie blackBerry...
scoobyhome możesz zainstalować sobie NaviExperta aplikacja oprócz tego że pobiera dane z neta jest płatna - musisz zapłacić żeby wogóle z niej korzystać, ja dotychczas korzystałem i jestem mega zadowolony ale pojawiła się alternatywa - amAze program zasysa mapy z neta ale dostęp jest za free aktualnie testuję ten program i nie mogę za wiele powiedzieć ale wybór należy do ciebie![]()
a ja mam mianowicie taki problem ze działa niby ładnie ten Trekbuddy ładuje mapy i jest git nawet waypointy pokazuje ale nie wiem jak pokazać moją pozycję na mapie? niby kalwisz 5 to robi ale u mnie 5 to się przesuwa mape. W opcjach mam ustawione ze gps niby wewnetrzy ma obsługiwać i w głownym oknie programu wcisne opcje i START i niby ta ikonka sie zapala na zielono później na niebiesko ale nie pokazuje gdzie ja jestem.
wie ktoś może jak to zrobić żeby pokazywało moje położenie?