Wejdź w opcje->Zaawansowane->aplikacje
Tutaj odnajdź TrekBuddy, najedź na niego kusrsorem->kliknij Menu->uprawniena aplikacji->wszystko na zezwol
Nie powinien już mieć pytań...
Wejdź w opcje->Zaawansowane->aplikacje
Tutaj odnajdź TrekBuddy, najedź na niego kusrsorem->kliknij Menu->uprawniena aplikacji->wszystko na zezwol
Nie powinien już mieć pytań...
kurcze ciagle pyta tak o: Aplikacja TrekBuddy usilowala otworzyc zawartosc lokalna.Czy chcesz na to zezwolic? Dodam ze zaznaczylem wszystko ze jest teraz pogrubione Zezwol i lipa...rece mi opadaja...ma ktos wersje 94 alx?
Miałem tak samo w "starej" wersji. Pomimo ustawionych zezwoleń program pytał o wszystko 100 razy. Po instalacji tej wersji problem zniknął... U mnie w ustawieniach -> zaawansowane -> aplikacje wykrywana jest wersja 0.9.75.
dokladnie Ojciec....mialem zainstalowana ta sama wersje co ty 0,75 i nic nie pytal...ale juz powyzej sa pjakies problemy....sprobuje usunac certyfikaty z pliku jad a jak to nic nie pomoze to przejde spowrotem na 0,75 pozdro![]()
czy jest opcja przyblizania/oddalania mapy?
Always look on the bright side of life!
zasysalem tam cala polske,jest naprawdę chyba najlepszy atlas jaki widzialem...do tego dodajesz fajne komputerki pokladowe i gpx i masz full wypas nawigacje....a jak chcesz miec super fajna mapke swojego miasta w hybrydzie z dokladnoscia 200m to polecam goeglak czy jakos tak...ja mam wroclawia hybryde 200m plus spis ulic w gpx i jestem mega zadowolony z tego
komputerki pokladowe czyli CMS dodajesz do katalogu ui-profiles,jak juz dodasz to odlaczasz fona i wchodzisz w trekbuddy i np ja mam tak w BB 8310 ze wciskam alt+hash dwa razy i mam komputerki,zeby sie pomiedzy nimi przel;aczac to wciskam 6 lub G H na klawiaturze....co do GPX i to sa np spis bankomatow,mostow wroclawia,ulic wroclawia i wiele innych,jak uzywam spis wroclawia ulic i jeszcze pare innych tam jeszczea dodajesz pliki GPX do folderu WPTS i potem w trekbuddy wciskasz alt + 1 wybierrasz waypoints i masz gpxy
a do tego zrobilem sobie super wlasny celownik transparentny czyli pol przezroczysty
Ostatnio edytowane przez kris0725pl ; 25-04-09 o 18:00
wrzuciłem te komputerki na ui-profiles, blackberry 8820, teraz jak mam je włączyć?![]()