Panowie a ja mam inne pytanie:
Zainstalowalem ta kompozycje jednak nie mam jej w katalogu kompozycji (Ustawienia--> kompozycje) i nie wiem jak ją uruchomić.
Pomoże mi ktoś ?
z góry dzięki
Napisał kornel2
Dlugo szukalem standardowej skorki ze slotem na pogodynke i stale wyswietlanym kalendarzem na ekranie today, gdyz przesiadlem sie z Nokii i spotkania na ekranie glownym sa dla mnie niezwykle wygodne i nie umiem sie bez tego obyc. Niestety nie znalazlem nic co by mnie satysfakcjonowalo w 100% - a to czcionka nie ta, a to problem z polskimi fontami, a to brak slotu na pogode, a to hidden today, co mi nie odpowiada itd. Postanowilem sprawy wziac w swoje rece. Przedstawiam skorke oparta na standardowym Precision Zen - chcialem, zeby byla jak najbardziej podobna. Dodalem slot na pogodynke, kalendarz z 7 najblizszymi pozycjami wyswietlany stale na ekranie glownym oraz wskaznik baterii wyswietlany w procentach.
Tak to wyglada:
To jest link Over-The-Air: [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
Ostatnio edytowane przez kielu2002 ; 04-05-11 o 21:24
Temat odemnie, dosyć prosty i przejrzysty z zimowym klimatem
Screeny:
posiadasz może jeszcze go? albo Czy ktoś jakieś posiada, ażeby jak sie wchodzi w menu główne nie chciałbym widzieć czarnego tła bleeeee (wiem wiem trochę odświeżam)
GRUPY BBM [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]