Niestety nic nie jest zbieżne z moim problemem. Nie jest to zależne ani od Opery, ani GG ale na 100% pojawiło się to po odinstalowaniu jakiejś aplikacji (nie kojażę której)
Florian -> mobile phone -> +48 607 600 027
Aktualnie w posiadaniu 7290, 8120, 8320, 8520, 9500, 9700
Chętnie pomagam jednak nie odpowiadam na PM na pytania na które odpowiedzi zawarto w FAQ !!!
Jak kłaniasz się niemcom to ci się ruski do dupy dobiera, jak ukłonisz się ruskim to niemiec się dobiera, ukłoń się czechom może szwed nie sięgnie.
Panowie nie moge odszukać sposobu aby po przywróceniu ''backupa'' z servis bookami aby były na miejscu. Ponieważ znika przeglądarka systemowa.
Ostatnio edytowane przez nataliawwa ; 20-04-10 o 11:39
BlackBerry 9700 Bold2 OS v6.0.0.576
BlackBerry 8700 4.5.0.181
Moja mama zastanawia się nad kupnem telefonu, który będzie funkcjonalny jeśli chodzi o przeglądanie internetu i czytanie książek.
Raczej nie ma szansy na BIS, ale pakiet 500mb powinien dać radę.
1. Czy jest wersja mobipocket readera na storma?
2. Czy wyświetlacz jest wygodny i wyraźny do przeglądania stron www nie-mobile?
3. Czy na dotykowym qwerty w stormie można pisać z podobną szybkością (przy nabraniu pewnej wprawy oczywiście) co, powiedzmy klawiaturze w 8900?
4. Ile wytrzymuje bateria przy normalnym użytkowaniu. (no BIS)
Ostatnio edytowane przez Kivayan ; 28-04-10 o 17:24
Tak jest wyraźny i wygodny
Klawiatura QWERTY wpada kiepsko , pisze sie zle (brak multitouch+ specyficzny ''dotyk'') natomiast SureType pisze sie wygodnie.(ale szału brak)
Bateria jest O.K , wytrzymuje 2 dni (internet , muzyka itp) dodam ze połączenia internetowe mocna pożerają baterie wiec bez tego będzie lepiej.
Pewnie zostanę zlinczowana ale polecała bym twojej mamie IPHONE jeżeli szukasz dotykowej zabawki.
Będzie wygodniejszy w codziennym użytkowaniu.
Jest to moja prywatna opina pozdrawiam Natalia WWA
Ostatnio edytowane przez nataliawwa ; 30-04-10 o 01:06
BlackBerry 9700 Bold2 OS v6.0.0.576
BlackBerry 8700 4.5.0.181
Mam ową maszyne od niedawna i jestem calkowicie zielony jesli chodzi o ten sprzet stad kilka moich pytan
1. czy ktos mogl by mi napisac dokladne instrukcje co nalezy postepowac jesli chce pozbyc sie simlocka (obecnie posiadam simlocka na Vodafone)
2.Czy w tym telefonie jest opcja bezprzewodowego internetu (Wi-Fi)?
3. Mam problem z podlaczeniem go do komputera kupilem kabel ze sterownikami zainstalowalem to, a komputer nie moze odnalesc tego sprzetu dodam ze udalo mi sie kiedys podlaczyc mojego BB do laptopa znajomego ale za pomoca innego kabla bez zadnych sterownikow
Bardzo prosze o pomoc i przepraszam jesli dla kogos te pytania wydaj sie banalnie glubie ale jak wspomnialem jestem zielony jesli chodzi o BB
PS. patrzylem na inne posty odnosnie simlocka ale nie mogelm tam znalesc dokladnej istrukcji do tego modelu
pozdrawiam
BB 9360 @ 7.0.0.594+microSD 8GB+BIS T-mobile
BB 9650 @ 6.0.0.706+microSD 8GB+BIS/BES Orange
BB 9780 @ 6.0.0.723+microSD 8GB+BIS Play Fresh
BB 9700 @ 6.0.0.723+microSD 4GB+BIS Play Fresh
BB 8820 @ 4.5.0.187 - SPRZEDAM!
BB 7290 @ 4.1.0.377 - SPRZEDAM!
Ponad 63 GB najnowszego softu dla BB (OS'y, DM'y), wszystko w jednym miejscu: [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]. Hasło do zasobów w moim profilu.