Ale z tymi SB nie ma wcale tak dużo pracy
Kwestia 15 minut.
A co do 5.0 i SB, to będzie tak, że jak operator dostosuje się do zmian, które RIM chce wprowadzić w związku z przeglądarką to będzie bez problemu. I pewnie tak będzie![]()
Ale z tymi SB nie ma wcale tak dużo pracy
Kwestia 15 minut.
A co do 5.0 i SB, to będzie tak, że jak operator dostosuje się do zmian, które RIM chce wprowadzić w związku z przeglądarką to będzie bez problemu. I pewnie tak będzie![]()
BlackBerry 9900 Bold - OS v7.1.0.391 (BIS Orange)
BlackBerry 9700 Bold - OS v6.0.0.723 (BIS Orange)
BlackBerry 7290 - OS v4.1.0.377 (BIS T-Mobile)
BlackBerry 8520 Curve - OS v5.0.0.1075
BlackBerry 8100 Pearl - OS v4.5.0.188
BlackBerry od 2004
Tyle, że można wgrać te moje, które wrzuciłem do tamtego tematu![]()
Ale za to jest jedna wg mnie poważna wada w OS 5.0 dla 8900 w porównaniu z OS'em 4.6. Nie jest to coś bez czego nie można się obejść ale jeśli ktoś przyzwyczaili się do funkcjonalności i przejrzystości BB, to może stanowić to poważny minus...
Mianowicie bardzo słabo rozegrano sprawę z profilami dźwięku w tym 5.0. 4.6 było czytelne, przejrzyste i ergonomiczne. Można było nastawić dzielne ustawienia dla dźwięków gdy tel. znajdował się w kaburze a inne nastawy gdy z kabury się go wyjęło. W 5.0 na plus jest to, że dla każdego dźwięku można dać inną skalę głośności ale rozdział na kaburę/bez kabury przepadł.
To drobiazg ale dla mnie niezwykle użyteczny, np. na spotkaniu albo wykładzie, gdy telefon tkwił w kaburze(/etui) można mieć tylko syg. wibracyjny i diodę a gdy go położymy na stole będzie nadawał sygnały głosowe i odwrotnie.
Małe ale cieszy
Własnie w OS 4.6, który zgodnie z tym co masz aktualnie w profilu jest u Ciebie na Bold'dzie.
Ja wiem na pewno, że takiego rozdziału na pewno nie ma w 5.0 dla Javelina.
Nie, nie, ja mowie o 5.0 nad ktorym narazie pracuje.
A ze nie wiem czy go nie zmienie do rana to narazie nie aktualizuje profilu, ale dlatego specjalnie zaznaczy zaznaczylem, ze w .100 bo 4.6.100 to nawet nie wiem czy bylo.
W kazdym razie mozliwe, ze wypowiedzialem sie niejasno, sorry.
mi 5 zupełnie nie pasuje - menu - obrzydliwie wielkie - jestem ciekaw po co ??? po drugie ciągle mam zegarek - przy przewijaniu kontaktów, wiadomości co chwila mi się włącza - wracam do 4.6