Kurczęno sam już nie wiem. Wszędzie pisza ze kolejne OSy do serii 8xxx będą "takie i takie" w tym 5.0 a jak narazie to ani jedna beta (nawet alfa
) nie wyszła.
-------------------------------------------------------------------------------
BlackBerry Bold 9930
-------------------------------------------------------------------------------
BlackBerry 9900 Bold - OS v7.1.0.391 (BIS Orange)
BlackBerry 9700 Bold - OS v6.0.0.723 (BIS Orange)
BlackBerry 7290 - OS v4.1.0.377 (BIS T-Mobile)
BlackBerry 8520 Curve - OS v5.0.0.1075
BlackBerry 8100 Pearl - OS v4.5.0.188
BlackBerry od 2004
Czy ktoś ma choćby blade pojęcie kiedy wyjdzie oficjalne 5.0?Bo już przebieram nogami, jak czytam co tu się pisze o tych beatch(mam na myśli superlatywy
)...
Chłopaki, pomóżcie i to pilnie!
Wgrałem sobie właśnie OS'a 5.0 na Javelin'a i wszystko bardzo pięknie - nic nie utraciłem, nawet wgranych divix'ów ale... Nie mogę ustawić przeglądarki na Internet Browser. Do wyboru mam tylko WiFi i cholerny Orange World.
Przesłałem sobie rejestry usług, choć konta email śmigają prawidlowo.
Nie mam zielonego pojęcia jak to rozwiązać.
Somebody help![]()
Alex, burczysz mi tu powiadomieniem mailowym w srodku nocy, budzisz mnie i jeszcze zadajesz pytanie, na ktore odpowiedz JEST w FAQ!
Roger.
Panika to rzecz straszna, jeszcze raz sorry i dobranoc, "Redaktorze"
Dobra,
stwierdziłem że poczekam sobie na oficjalną wersję a nie będę się z przeproszeniem pie... z softem dla jednego Internet Browser'a.
W związku z tym mam pytanie, na które odpowiedzi nie znalazłem w FAQ'u. Czy jak wypuszczą(RIM) "ofiszjala" OS 5.0, to on nie będzie wymagał tych całych zabaw z service bookami, żeby mieć normalnego I. Browser'a? Po prostu normalnie go upgrade'uje przez DM'a i tam juz wszystko będzie sobie hulać, dobrze rozumiem?
Jedna uwaga odnośnie OS'a 5.0 to oczywiście natychmiastowo zauważalna poprawa pracy na baterii. Normalnie nie stanowi to dla mnie problemu, bo i w domu, i w miejscu gdzie pracuję i w samochodzie wszędzie mam ładowarki do BBale dużo gadam więc bateria i tak schodzi dosyć szybko. Normalnie 2,5 h rozmowa pozostawia mniej więcej 1/3 baterii, na OS'ie 5.0 dziś gadałem 3h + kilka małych rozmów po 10-15 min. i mam jeszcze ponad połowę baterii(ok. 60-65%). BOMBA!
P. S. Żeby tak jeszcze słuchawka bluetooth'owa miała taki niski pobór mocy, to już w ogóle by było... ale zawsze trzeba mieć marzenia
Ostatnio edytowane przez Alexander ; 22-07-09 o 17:58 Powód: Podwójny post - scalenie