bardzo bym Cie prosil bo non stop mi przerywa... jakos nie umiem sie przekonac do tego chomikuj.
bardzo bym Cie prosil bo non stop mi przerywa... jakos nie umiem sie przekonac do tego chomikuj.
BB 9360 @ 7.1.0.336+microSD 8GB+BIS Play
BB 9780 @ 6.0.0.723+microSD 8GB+BIS/BES Orange
BB 9860 @ 7.1.0.342+microSD 8GB+BIS T-mobile
BB 9700 @ 6.0.0.723 - SPRZEDAM!
Ponad 70 GB najnowszego softu dla BB (OS'y, DM'y): [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]. Hasło do zasobów w moim profilu.
dzieki ogromne bo w koncu sie udalo sciagnac i zaktualizowac telefonikpozdrawiam serdecznie
Witajcie, w 8900 z softem 5.0.0.1067 zaczął mi wariować zegar śpieszy się na 2 tygodnie około 20 min, czy wiecie jak to naprawić?
Ostatnio edytowane przez normanbaber ; 08-02-12 o 09:17
GRUPY BBM [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
(4.5.0.188)BlackBerry8300Curve![]()
BlackBerry9780Bold(6.0.0.723)
no tak zegar idzie do przodu i nic nie pomaga przestawienie na opcje automatyczne ;(
Witam!
Próbowałem już kilka razy zaktualizować do 5.0 i nie potrafię, mógłby mi ktoś w jakiś łopatologiczny sposób to wytłumaczyć ?
Próbowałem na kilka sposobów opisanych w FAQ zaktualizować soft i za każdym razem mi się nie udaję. Na dwóch różnych komputerach robiłem i nic.
Teraz próbuję Metoda 4 - z kasowaniem vendor.xml, z instalowaniem OSa na dysku, za pomocą vnbbUtils. I staneło na tym, że nie wyszukuje mi portu komunikacyjnego ( w poradniku jest to podpunkt 11 )
Gdy próbuje za pomocą samego loadera nie wykrywa mi OS
Bliższy jestem rozwalenia telefonu o ścianę niż zaktualizowania tego OS![]()
Ostatnio edytowane przez Slayer ; 16-02-12 o 15:06