Serwis Gemblock opublikował nowy temat pulpitu (Black Diamond) dla Pearl'a. Trzeba przyznać, że bardzo gustowny.
Wymagany OS co najmniej 4.2.1
Serwis Gemblock opublikował nowy temat pulpitu (Black Diamond) dla Pearl'a. Trzeba przyznać, że bardzo gustowny.
Wymagany OS co najmniej 4.2.1
Ostatnio edytowane przez porhinio ; 14-04-09 o 19:47
Anfrey's Zen
![]()
![]()
BlackBerry :
8320 Curve - Os: 4.5.0.182
9700 BOLD - Os: 5.0.0.423
7230 - Os: 4.0.1.35 Klasyka
7100x - Os: MFI-08400-007 Egzemplarz testowy
Software & Simlock Engineer
Bardzo chętnie kupie lub przygarnę stare terminale serii 5xxx 6xxx 7xxx, kontakt na pm.
W tematach założonych przeze mnie zawsze czytaj mój pierwszy post w nim zazwyczaj są zawarte odpowiedzi na pytania.
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
Kurcze elmik jak wchodze do głównego menu to tapeta mi się zmienia na standardową ( z drogą) w tym skinie, u Ciebie tez się tak dzieje??
EDIT:
Już znalazłem rozwiązanie, wyszła nowsza wersja tego skina załączam go....
Baaardzo fajny, przerzuciłem się na niego pomimo przyzwyczajenia do nowego L theme.
Najbardziej mi się podobają ikonki oraz zamiennik systemowej klepsydry.![]()
Blackberry 8110
swietna jest ta skorka.. szkda ze nie L bo to bardzo wygodne.. macie moze jakies wlasnie z takim rozlozeniem?
Dopóki nie wyjdzie oficjalnie 4.5 nikt skórek nie będzie robił....
Plasmatic nie ma narazie L w opcjach....
Blackberry 8110
Hmm moze Kolumb to ja nie jestem i mozliwe ze juz znacie ta strone ale wrazie W podaje link z tematami itp. [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] zassalem jeden i cos sie sciagnelo ale co i jak to jeszcze napisze wiec jakby cos nie tyralo to prosze bez zalu :P
[ Dodano: 2008-05-05, 11:42 ]
sorry ze pisze jeden pod drugim ale zapomnialem dac tego tematu co jest w/w do pobrania. podkreslam ze osobiscie tego nie sprawdzalem jeszcze bo nie mam sprzetu przy sobie![]()
[ Dodano: 2008-05-05, 12:03 ]
hmm chyba cos mi sie jeblo ten zip powinien byc ok!!!
duzo na tej stronce fajnych kompozycji.. mi przypadla do gustu "Vista Today Theme"
dzieki za link!