Właśnie nie, gdyż jest on dostępny tylko poprzez AppWorld ale ja tam go wcale nie widzę.
wyślij sobie ten link smsem
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
otworz go w skrzynce odbiorczej najedź na link i wybierz "Open in Blackberry App World"
u mnie znajduje, ale przy próbie downloadu wyskakuje mi Blackberry App World is having trouble connecting to the BB App World server......
każdy tak będzie miał: app world prawdopodobnie padł.
(W momencie gdy z Polski zakupiłem aplikację - może akurat ja go rozwaliłem :P )
Czyli wygląda na to że serwery padły...??
możliwe,
na forach ludzie też piszą, że im nie działa ale cześć osób mówi, że spoko od rana bez problemu działa. Są tacy co mówią, że działa im tylko po wifi, a jeszcze tacy, że póki ściągali darmowe aplikacje to działało a jak chcieli pobrać płatną to przestało (mój przypadek powtórzony w irlandii)
Czyli mówiąc prosto - APP world jest wymuszony - konkurencją - niedopracowane do końca - tak samo jak OSy w Boldzie i Stormie (chodzi mi o początkowe OS).
nie wiadomo co jest przyczyną więc ciężko powiedzieć czy to problem zbyt szybkiego wypuszczenia na rynek - mieli czas (sprzedaż iphonów spada w US, BB rośnie) więc raczej jak już to źle założyli zainteresowanie.
istore też padł pierwszego dnia
Jednym działa a w tym czasie innym nie.
BlackBerry 9900 Bold - OS v7.1.0.391 (BIS Orange)
BlackBerry 9700 Bold - OS v6.0.0.723 (BIS Orange)
BlackBerry 7290 - OS v4.1.0.377 (BIS T-Mobile)
BlackBerry 8520 Curve - OS v5.0.0.1075
BlackBerry 8100 Pearl - OS v4.5.0.188
BlackBerry od 2004
No jak sie wiekszosc userow BB rzucila na Appworld'a to niema sie co dziwic ze padlpoczekajcie spokojnie do rana
![]()
BlackBerry 8310 Curve AT&T USA
No Lock + 4GB SDHC
Najpierw SZUKAJ
dopiero pozniej pytaj !