BB 9360 @ 7.1.0.336+microSD 8GB+BIS Play
BB 9780 @ 6.0.0.723+microSD 8GB+BIS/BES Orange
BB 9860 @ 7.1.0.342+microSD 8GB+BIS T-mobile
BB 9700 @ 6.0.0.723 - SPRZEDAM!
Ponad 70 GB najnowszego softu dla BB (OS'y, DM'y): [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]. Hasło do zasobów w moim profilu.
I tak i nie. Tak, bo pojawiło się słoneczko, tzn. że coś tam się mieliło, nie, bo na innych forach jest napisane, że app world ma się wyłączyć.
Za to mam dobrą wiadomość dla wszystkich, bo rozwiązałem problem.
Mianowicie - sprawdźcie czy nie macie powiadomień o aktualizacjach w wiadomościach, usunięcie powiadomienia rozwiązało mój problem.
Dzięki za pomoc i mam nadzieję, że mój sposób też się komuś przyda.![]()
BB 9360 @ 7.1.0.336+microSD 8GB+BIS Play
BB 9780 @ 6.0.0.723+microSD 8GB+BIS/BES Orange
BB 9860 @ 7.1.0.342+microSD 8GB+BIS T-mobile
BB 9700 @ 6.0.0.723 - SPRZEDAM!
Ponad 70 GB najnowszego softu dla BB (OS'y, DM'y): [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]. Hasło do zasobów w moim profilu.
BB 9300
Wczoraj wieczorem zrobiłem bezpieczne czyszczenie i zaznaczyłem do usunięcia ’’Aplikacje zainstalowane przez użytkownika’’ wszystko było by ok. gdyby nie fakt że po czyszczeniu z menu znikła mi aplikacja BlackBerry App World 3.1.0.60 . Znalazłem w opcjach – aplikacje – dodatek – że tu jest instalka ale nie wiem jak ją przywrócić.
Zainstaluj ze strony...
Też tak myślałem ale może gdzieś ta aplikacja jest ukryta bo jest insalka
Zainstaluj ze strony, aplikacja się nie zdubluje tylko nadpisze.
Jeżeli nie masz nigdzie ikonki to najłatwiej i najszybciej zrobisz właśnie w ten sposób...
Właśnie tak zrobiłem i jest już ok. A wiesz może czy jest możliwość usunięcia z my world ''uninstalled'' aplikacji na dobre.
witam. mam problem z aktualizacją BB App World. gdy pobieram go bezposrednio z mojego blackberry ze strony blackberry.com, to ściąga się ta sama wersja, którą mam obecnie, czyli 2.1.2.15 . ogólnie mam problem ze wszystkimi aktualizacjami - np. z BBM. próbowałam wszystkiego. restartowałam telefon miliard razy, kombinowałam, szukałam wersji 3.1 na innych stronach, ale wszystko na nic. co muszę zrobić? ostrzegam, że jestem zielona![]()
Minimalne wymagania:
For BlackBerry App World for BlackBerry smartphones 3.1
BlackBerry® Device Software 5.0 to 7
A trackpad, trackball or SurePress™ touch screen
Wniosek: Aktualizacja OS do 5.0