No właśnie wczoraj, dowiedziałem się, ze na chwilę obecną era nie wspiera działania BB.A.W.
Wspomniał już o tym DvsC po naszej rozmowie. A wszelkie nieścisłości rozwiał Senthai.
Na razie jeśli BB.A.W będzie śmigać to tylko u Oranżowców i Plusowców.
Erowcy muszą uzbroić się jeszcze w cierpliwość z użytkowaniem tej aplikacji.
Ciekawe co Ci odpowiedzą?
"To nie jest koniec, to nawet nie jest początek końca, to dopiero koniec początku" - W.Ch.
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ][Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
bb9780#v6.0.0.706 PL - na sprzedaż
Javelin # v5.0.0.1022 BETA (Multilanguage)
bb7290 # v4.1.0.377 PL (klasyk)
"To nie jest koniec, to nawet nie jest początek końca, to dopiero koniec początku" - W.Ch.
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ][Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
bb9780#v6.0.0.706 PL - na sprzedaż
Javelin # v5.0.0.1022 BETA (Multilanguage)
bb7290 # v4.1.0.377 PL (klasyk)
Jasne, że dampo to się w sumie pytałem
![]()
A ja mam pytanie: czy żeby wejść do AppWorld trzeba mieć konto na paypalu czy tylko, żeby coś zakupić?
Pozdrawiam
tylko żeby kupic aplikacje - darmowe możesz bez konta paypalowego pobierać.
To ja nie wiem w takim razie dlaczego nie chce mi się za nic połączyć. Tylko niebieskie tło cały czas i zielony pasek, po czym po długim czasie wyskakuje błąd połączenia.
BIS Orange, BB900, .244, brak innych aplikacji prócz Viigo.
Mi udało się zainstalować App World. Mogę przeglądać aplikacje, ale jak przyjdzie do pobierania to wyskakuje problem z połączeniem z serwerem i to niezależnie czy łączę się przez 3G czy WiFi.
Mam jedno pytanie: czy App World w ogóle działa po WiFi czy tylko po BIS-e?
Zainstalowałem AppWorld bez problemu. Ściąganie aplikacji (na razie testowo tylko te free) również bez najmniejszych problemów.
Aldek