Nie wiem, nie testowalem, ale chyba temat o tych przenosnych ladowarkach juz jest
Pozdrawiam porannie z drogi![]()
a ja się tak zastanawiałam czy nie kupić dodatkowego akumulatora... gdy moje bb by się rozładowało, a pilnie potrzebowałabym go użyć to tylko bym włożyła naładowany akumulatorek i nie czekałabym, aż się naładujeco o tym sądzicie? czy może jednak lepiej zainwestować w tą ładowarkę?
dodatkowa "bakteria" jest przydatna, ale nie zawsze potrzebneZ ta pilna potrzeba to jest roznei bo nigdy nei wiesz kiedy ona nastapi, co oznacza z kolei ze aku musi byc caly czas naladowany, a jak wiadomo z uplywem dni i tak traci swoja energie
Natomiast jesli chcemy dluzej przechowywac zapasowy aku to i tak musi byc naladowanu do okolo 40%. Wedlug mnei 2 aku jest przydatny ale tylko wtedy kiedy bedziesz go regularnie uzywac.
BlackBerry 8310 Curve AT&T USA
No Lock + 4GB SDHC
Najpierw SZUKAJ
dopiero pozniej pytaj !
BlackBerry 9900 Bold - OS v7.1.0.205 (BIS Orange)
BlackBerry 9700 Bold - OS v6.0.0.723 (BIS Orange)
BlackBerry 7290 - OS v4.1.0.377 (BIS T-Mobile)
BlackBerry 8100 Pearl - OS v4.5.0.188
BlackBerry od 2004
jak tak ją polecacie to kupię
jednak gdy wybiorę się w kilku lub kilkunastu godzinną podróż i będę oglądała non stop filmy czy słuchała muzyki to nawet w pełni naładowana bateria nie pomoże i co wtedy?zapasowy akumulator czy ładowarka przenośna?