Wideo instrukcje dla wszystkich zielonych użytkowników: [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
NIE ODPISUJE NA WIADOMOŚCI PRYWATNE NA FORUM!!!
Kontakt WYŁĄCZNIE mailowy lub Y!Messenger - [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] lub PIN.
PROSZĘ CZYTAĆ DOKŁADNIE - WSZYSTKIE WIADOMOŚCI NA FORUM SĄ IGNOROWANE PRZEZE MNIE I NIE DODAJE DO ZNAJOMYCH!!!
-------------------------------------------------------
9900 - BIS orange, 7.1.0.190
9700 - BIS T-m.pl. 6.0.0.668
A tego nie widziałem...
(witam kolegę ze Śląska)
Wideo instrukcje dla wszystkich zielonych użytkowników: [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
Kontakt WYŁĄCZNIE mailowy lub Y!Messenger - [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] lub PIN.
PROSZĘ CZYTAĆ DOKŁADNIE - WSZYSTKIE WIADOMOŚCI NA FORUM SĄ IGNOROWANE PRZEZE MNIE I NIE DODAJE DO ZNAJOMYCH!!!
A no widzisz i cena tej ładowarki z Motki jest chyba niższa niż Filipsiaka.
Czekam na wypłatei sobie taki bajerek sprawię ;D. Wkońcu bajerów nigdy za wiele ;D
Btw. A no Witam.
I ja mam swoją Curevkę
Tak, jest tańsza, ale mniejsza.
Motka zapewnia 2 pełne ładowania (czyli ile? 4h?) a Philips (149 zł - Vobis) 30h...
Oo. O tym nie pomyślałem, więc ten Philips jest dużo bardziej wydajny. No to teraz mam problem ;D ale takie urządzenia mi się przyda więc tylko kwestja $$
![]()
I ja mam swoją Curevkę
raczej kwestia tego ile Ci tego zasilania potrzebne.
30h ładnowania to Ci może na tydzień starczyć albo i więcej, a to może być dużo i niepotrzebne.
Na pewno będą często w podróży lepiej wybrać Philipsa - bo można nim ładować także inne urządzenia - np - notebooki
Motka zapewnia 2 pełne ładowania (liczmy 5h) a za cenę 4 razy wiekszą mamy aku 30h - ja bym się nie zastanawiał co wybrać.
Ostatnio edytowane przez wlochaty ; 23-03-09 o 14:54
Ooo, kilka dni temu zrobiłem sobie taką ładowarkę mając nadzieję, że naładuje PSP. Niestety nie naładowało, ale BB 7290 ładuje świetnie. Zasilanie na 4 baterie AA(paluszki). Nie wiem na ile starcza bateria, ale mam zamiar kupić akumulatorki i wtedy sprawdzę, Ma wyjście mini usb , ale kupie jeszcze jakąś przejściówkę na zwykły usb![]()