Untitled 1

Biały Bold 9900

Strona 12 z 12 PierwszyPierwszy ... 2101112
Pokaż wyniki od 111 do 117 z 117
    Zaawansowany Avatar Kermit
    Ostrzeżenia
    0
    Model BlackBerry
    9900
    BIS/BES
    BRAK
    BlackBerry OS
    custom7.1

Domyślnie

Było naprawdę mocne słońce - może dlatego tak wyszły
    Myślę ,że takie bardziej pozowane i ustawiane wyszły był znacznie lepiej ...no ale w końcu nie chodzi nam o pic na wodę fotomontaż

Kolejne fotki:

---------- Post added at 08:45 ---------- Previous post was at 08:42 ----------

Zdjęcia są rozmazane dlatego ,że fotografowany obiekt ma dopiero 6tygodni i BARDZO dużo energii ...a 9900 "w słabych warunkach" potrzebuję chwili od naciśnięcia spustu do zrobienia zdjęcia - jak cyfrówki z 2005roku
    Niniejszy post przedstawia opinie autora w dniu dzisiejszym, na datę jego publikacji. Nie mogą być one wykorzystane przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyn.

Początkujący Avatar robert110773
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Bicester
    PIN
    28D5B8E8
    Model BlackBerry
    9790
    BIS/BES
    T-Mobile UK
    BlackBerry OS
    7.0.0.557

Domyślnie

[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ][Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
    Nie jest tak źle powiem szczerze ,ze po zdieciach które zrobił Kermit w parku trochę zwątpiłem w możliwości 9900, ale jest OK mi wystarcza w zupełności.
    Kermit śliczne psiaki ale tego z parku to bym nie chciał wkr.... zdenerwować

Ostrzeżenia
    0
    Model BlackBerry
    9900
    BIS/BES
    BRAK
    BlackBerry OS
    custom7.1

Domyślnie

Tak jak pisałem wcześniej - nasza złota jesień trochę wpłynęła na fotki ...i to ,że były robione bez pozowania i przygotowania. Takie fotki z życia wzięte
    Niniejszy post przedstawia opinie autora w dniu dzisiejszym, na datę jego publikacji. Nie mogą być one wykorzystane przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyn.

Ostrzeżenia
    0
    Model BlackBerry
    9900
    BIS/BES
    BRAK
    BlackBerry OS
    custom7.1

Domyślnie

Początkujący Avatar Again
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    PIN
    25F8B516
    Model BlackBerry
    9300
    BIS/BES
    BIS Play
    BlackBerry OS
    6.0.0.570

Domyślnie

[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]

Kermit, może coś więcej o psiaku napiszesz, z jakiej hodowli itd? w zimę taki "angolek" podleciał do nas bo był bez smyczy i nie reagował na komendę powrotu a my byliśmy w 3 owczary... właściciel widziałam miał mocno w gaciach że jego piesek biegnie w naszą strony a nasze psiaki pewnie go pożrą w całości czy co? hihihi jak już się obwąchali, z wielką ulgą odetchnął że mógł zapiąć psiaka i pobiec dalej ale widok komiczny sympatyczny to był psiak, ale gdyby trafił na niewychowane psy to mogłoby skończyć się tragedią.
    Ostatnio edytowane przez Again ; 24-10-11 o 21:38

Ostrzeżenia
    0
    Model BlackBerry
    9900
    BIS/BES
    BRAK
    BlackBerry OS
    custom7.1

Domyślnie

To raczej nie jest odpowiedni watek na takie tematy :P
    Psiaki ze szwabskiej hodowli.
    Psow(przynajmniej takich jak na zdjeciach) nie puszcza się ze smyczny w obecnosci innych psow.
    P.S. Patrzac na Wasze zdjecia mysle sobie, ze chyba czas zaczac się przykladac do ich robienia ...bo wtedy wychodza o niebo lepiej. No ale jak się np przygotowac do zrobienia fotki 6tygodniowemu psiakowi, ktory ma tyle energiii, ze nawet na chwile nie przestaje skakac, biegac i zaczepiac innych

Początkujący Avatar Again
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    PIN
    25F8B516
    Model BlackBerry
    9300
    BIS/BES
    BIS Play
    BlackBerry OS
    6.0.0.570

Domyślnie

Też jestem przeciwniczką "puścimy nieznajome pieski niech się pobawią". Pies jest dla człowieka, a nie dla innego psa i to z człowiekiem ma się bawić po za domem a nie z innym psem. Co innego kiedy idzie grupka psio-ludzkich przyjaciół, to można na chwilę pozwolić im ze sobą pobyć.. ale pies MUSI być odwoływany.

weź do ręki twaróg niech sobie wylizuje, albo polej rękę jogurtem a Ty w tym czasie zrób zdjęcie
    a tak w ogóle - 6 tygodni - nie za szybko od matki jest odstawiony?! w Polsce od min. 7 tygodni psiaki się odłącza od matki, po to, by jak najwięcej je matka nauczyła tzw. "psich sygnałów i zachowań... Ja po mojego pojechałam jak miał 7,5tygodnia, i byłam jedną z pierwszych która odbierała psiaka z 10 rojbrów
    Ostatnio edytowane przez Again ; 25-10-11 o 08:42

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia