Witam serdecznie.
Niestety ale chyba jednak będę się musiał pożegnać z BlackBerryPo sprzedaży ostatniego modelu wpadł mi w ręce (czego się nie spodziewałem) ten sam model w stanie idealnym (technicznym jak i wizualnym). BlackBerry kupiony był w T-Mobile w kwietniu 2011 roku i właśnie od tego miesiąca posiada gwarancję dwuletnią (na podstawie numeru imei jeżeli się nie mylę bo nie dodaję żadnego dowodu zakupu - można spokojnie się o to spytać u operatora). Nie mam żadnych zastrzeżeń do urządzenia, chodzi aż miło, bez simlocka oczywiście i jedyny ślad brandingu to ekran uruchamiania urządzenia (Era Biznes).
Posiadam cały komplet widoczny na zdjęciu poniżej, a jako dodatek mogę dorzucić podstawkę biurkową (oryginalną oczywiście) oraz przenośny akumulatorek nowy z pełnym zestawem Energizer XP2000 (dostępny także w sprzedaży w bbsklep). Przedstawione zdjęcia odzwierciedlają rzeczywisty stan urządzenia (jakby ktoś pytał to na ekranie znalazł się kurz :P - tak to posiada folię poliwęglanową).
Możliwa zamiana (najlepiej na BB):
- BlackBerry 9790 z moją dopłatą
- BlackBerry 9900 z moją dopłatą
- iPhone'a 4 z moją dopłatą
Ewentualnie sprzedaż (gdyż chciałbym zakupić BB 9790 lub 9900), cena: 850 PLN'ów.
Zostałbym przy tym terminalu i jeżeli nie znajdzie się nikt to tak raczej zostanie
W razie czego kontakt:
E-mail: [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
PW na forum

Po sprzedaży ostatniego modelu wpadł mi w ręce (czego się nie spodziewałem) ten sam model w stanie idealnym (technicznym jak i wizualnym). BlackBerry kupiony był w T-Mobile w kwietniu 2011 roku i właśnie od tego miesiąca posiada gwarancję dwuletnią (na podstawie numeru imei jeżeli się nie mylę bo nie dodaję żadnego dowodu zakupu - można spokojnie się o to spytać u operatora). Nie mam żadnych zastrzeżeń do urządzenia, chodzi aż miło, bez simlocka oczywiście i jedyny ślad brandingu to ekran uruchamiania urządzenia (Era Biznes).