Witam wszystkich.
Jestem nowym użytkownikiem na forum i niestety zacznę swoją aktywność tutaj z prośbą o pomoc. Nie przedłużając.
Jestem szczęśliwym posiadaczem BB 9800, posiadam go już od jakiegoś czasu i do tej pory nie miałem z nim żadnych problemów. Tylko czasem zdarzyło się że Opera zawiesi się i żebym mógł z niej skorzystać musiałem resetować system. Miało to miejsce naprawdę sporadycznie, więc po przesiadce z Windows Phone 6.1 byłem w niebo wzięty.
Dziś nadszedł ten dzień kiedy Opera odmówiła posłuszeństwa, nie wiele myśląc wyłączyłem terminal i wyjąłem baterię na chwilkę. Pomagało zawsze. Jedna dziś po ponownym włączeniu terminala było inaczej. System zaczął się normalnie wczytywać jednak pasek stanu zatrzymuje się przed końcem (98%) i nie drgnie dalej. Jako że zajmowałem się w międzyczasie czymś innym myślę że jeżynka miała spokojnie ponad godzinę na ten zabieg, nic z tego. Szukałem problemu w google i nie spotkałem się z niczym podobnym. Chwilowo nie mam dostępu do papierów z zakupu więc serwis i gwarancja odpada. Jeżeli nic nie pomoże to pewnie tak, ale najwcześniej za tydzień. Chciałbym móc wcześniej wrócić do współpracy z moją jeżynka.
Wiecie o co może chodzić?, co mogło się stać?, jak to rozwiązać? Dodam że podobne problemy w WM 6.1 rozwiązywało się kombinacja klawiszy która resetowała wszystko i instalowała system od początku, czy w BlackBerry jest coś podobnego?
Z góry dziękuję za uwagę i ewentualne porady, pozdrawiam.

Odpowiedź z cytatem